Vladimir Putin: stor kristen ledare!

En av vår tids stora ledare är tveklöst Vladimir Putin. Han har tagit tillbaka kontrollen över det egna hemlandet från de ondskefulla sataniska kommunisterna.

Putin har stoppat press och radio och TV att sprida sin djävulska propaganda, som Simpsons och South Park, allt för att stoppa den ryska ungdomen från att bli korrumperad.

Putin har vidare stoppat de homosexuella från att ha sina äckliga pridemarscher, allt för att stoppa den ryska ungdomen från att bli korrumperad av denna avskyvärda sexuella avart.

Homosexualitet anses för övrigt från ryskt topphåll vara sataniskt, något Moskvas borgmästare, Jurij Luzjkov öppet deklarerade till allmänt bifall från alla sanna ryssar, och något som Putin inte tog avstånd ifrån, vilket är värt vår respekt .

Putin har vidare sett till att återupprätta Kristendomen till dess urgamla position som landets huvudreligion, men det är inte en urvattnad och pk-kontrollerad omoralisk kristendom, utan en rättfärdig sådan – dvs raka motsatsen till vår sataniska svenska version, som enbart har för avsikt att lägga ner Svenska Kyrkan. 

Putins goda arbete för det egna hemlandets bästa väcker beundran världen över, inte enbart hos alla sanna kristna, utan även hos alla sanna godhjärtade människor. Och han omgärdas varje dag av kärleksfulla böner från miljontals människor, något han är mer än väl värd: ty Vladimir Putin är en sann kristen – en av alltför få, åtminstone här på våra breddgrader.

4 svar till “Vladimir Putin: stor kristen ledare!

  1. Jag skulle bara vilja tala om för dig att du är fullständigt sjuk i huvudet. Du kommer såklart att censurera och ta bort den här kommentaren så fort du ser den, men det struntar jag i. Nu vet du i alla fall. 🙂

  2. Bäste anonym. När jag läser din kommentar och andra likvärdiga så brukar jag ofta tänka på en rad från ”IQ” : ”där hjärnan tar slut så tar nävarna vid”. Din kommentar är en ”icke-kommentar” : den innehåller inga argumnent, utan är istället att likna vid en grinig barnunges patetiska skrik när den inte får som den vill. Kommer låta den stå, då jag emellanåt finner det intressant att se pk-skadade fåntrattar uttrycka sig.

  3. ifrågasättallt

    Varför är de ok att censurera överhuvudtaget?
    Är det inte bättre om all information är fri och individen själv får bilda sin egna uppfattning?

  4. En del censur måste självfallet finnas, framförallt när det gäller att skydda våra oskyldiga barn och ungdomar från statens sataniska sex och snusk propaganda. Men vid sidan om det så måste det fria ordet på det stora hela få råda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s