Wikileaks är en bluff: beviset?

Här är en mycket intressant intervju med den amerikanske journalisten Gordon Duff där vi får veta vilka som ligger bakom Wikileaks. Sensationella uppgifter. Om de är sanna? Något jag, måste jag tillstå, tror de är. Att något inte står rätt till med Julian Assange och Wikileaks är förresten något vi alla säkert anar? För varför annars har världens media nu börjat rapportera om honom och hans sajt för fulla muggar, istället för att bara begrava hela nyheten? Har någon ett bra svar på den frågan? Många befarar nu att Wikileaks kommer att användas som svepskäl för att införa ordentliga restriktioner på internet, allt för att strypa det fria nyhetsflödet som för närvarande florerar där. Men först tänker man självfallet använda sajten till att svartmåla sina fiender ordentligt, speciellt Iran, så att man kan börja bomba landet sönder och samman.

2 svar till “Wikileaks är en bluff: beviset?

  1. Jag hade svårt att lyssna på ditt you tube klipp ända till slutet, bäste Jag. Är alltför trött på all denna ondska som israel och dess allierade bringar in i världen. Det som hävdas i klippet är dock sant.

    Om folk bara insåg hur illa läget nu är så hade situationen varit annorlunda för oss alla. Att Wikileaks är en bluff och en väloljad vilseledarorganisation har vi dock nu förhoppningsvis insett, och kanske kan denna insikt förhindra ett fullskaligt krig mot Iran. Tack för att du postade videon.

    Tilläggas kan att den styrande eliten, dessa praktiserande satanister, har för avsikt att göra sig av med oss alla, dvs alla oss vita kristna västerlänningar. Deras slutgiltiga mål är totalt kärnvapenkrig, men då vi är människor med gudomliga själar så kan något sådant inte realiseras hur som helst.

    Av den anledningen driver man nu på agendan att göra oss alltmer omoraliska och sexfixerade, bla genom att promota homosexualitet, för med oss som odygdiga människor på djurnivå så kan man genomföra det man önskar över allt annat.

    Sann kristendom är lösningen på vårt problem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s