Svenska skolans nya sataniska sexfilm

Ingen kan väl ha undgått att se den där avskyvärda porrbilden som nu publicerats i våra dagstidningar? En bild där en svart pojke (som ser ut att vara runt 12-13 år) ligger ovanpå en nervös och lite rädd vit flicka (som ser betydligt äldre ut). Hon skulle rentav kunna vara pojkens mamma.

Om man tittar noga ser man att den svarta pojken har full erektion och en kondom påsatt och nu är på väg att ha sex med flickan.  Detta handlar alltså inte om kärlek, utan om kort snabbt sex med en klasskompis — vem som helst —  i all hast på soffan medans de ovetande föräldrarna är ute. Avskyvärt.

Än värre blir det när man inser att bilden ifråga bara är ett smakprov från våra skolors nya porrfilm, specialdesignad att uppmuntra våra oskuldsfulla skolbarn att börja fundera på sex och förhoppningsvis snarast möjligt börja ha sex med varandra — allt bekostat av våra skattemedel.

Detta är alltså vad svenska skolungdomar nu ska tvingas titta på redan från sjuan, dvs som 12-13 åringar, allt för att uppmuntras till att börja ha sex med sina klasskompisar så snart som möjligt. Förutom själva sexbudskapet så slås man naturligtvis av att pojken är svart och flickan vit. Totalt pk mao.

Att man valt två olika raser i denna bild beror på att man vill uppmuntra svenskar att ha sex med andra raser, allt för att skynda på mångkulturiseringen av Sverige — ett projekt som har som slutmål att utrota alla vita europeer! De vita europeerna är nämligen elitens dödsfiende, och att de dessutom överlag sedan mer än 1500 år tillbaka är kristna är en annan anledning till elitens gränslösa hat. Man hatar mao oss! Gränslöst!

Allas vår gemensamma fiende är långt mycket smartare än folk har insett. Via inkrementalisering hoppas han nå sitt mål — att utrota den vita kristna befolkningen i världen. Men genom att börja leva dygdigt och ta avstånd från den svenska skolans satanisering av våra ungdomar så finns det än hopp om att stoppa den sataniska bankkabalen.

Det finns för övrigt ingen som helst anledning att barn i högstadiet ska ha denna typ av sexundervisning. Få barn i denna ålder är intresserade av sex. Av den anledningen vill man få dem att börja tänka i dessa banor så tidigt som möjligt. Att korrumpera och bestialisera ungdomen är satanisternas favoritsysselsättning och något de njuter av!

Hade för övrigt tänkt att posta bilden i fråga på bloggen, men valde i slutändan att avstå: då jag inte kunde garantera att minderåriga skulle råka se den här av misstag. Bilden är nämligen evokativ och designad på sådant vis att den ska locka barn till att vilja ha sex och få dem att börja se på skolkamraterna som potentiella sexpartners. Den är ett sexfrö som nu ska sås i våra barns medvetande.

3 svar till “Svenska skolans nya sataniska sexfilm

  1. vem har skrivit denna artikel? är detta ett skämt? raser! står det..ordet används när man talar om djur,ja! man kan ha sex med en person utan att älska den samme,det har väldigt många personer på planeten jorden erfarit.vadå locka barn till att vilja ha sex! de flesta normala människor anser att man är barn tills puberteten inträder sen ändras saker å ting,den kan inträffa redan vid 13-14 år och då är man visserligen fortfarande ett barn men lusten har vaknat och man är nyfiken på det andra könet och sitt eget för den delen,och defenetivt inte så himla oskyldig! å va fan är en satanist? någonting som hollywood har hittat på,nä..den som skrivit den här artikeln är inte fostrad i en svensk kultur,de är omöjligt

  2. Så långt har det alltså gått att denne Martin ifrågasätter att bloggaren inte är av svensk härkomst, rent skrämmande och bara inse att med honom har samhället lyckats bra med att manipulera.1/2 miljon människor har protesterat så det finns i alla fall ännu lite hopp.

  3. Ja, Greta, den där Martin är totalt bortom all hjälp och ett praktexempel på en neddummad fåntratt av värsta sort. Valde därför att inte kommentera hans kommentar, för vad tjänar det till att käbbla med en sjuk sexfixerad pucko som inte ens kan stava? Intressant att se hur pk-kontrollerad han är: ordet ”raser” får honom att se rött direkt. Han kan inte reagera annorlunda, då han blivit programmerad att reagera på detta vis redan från dagis. Han är ett ”bra” exempel på en pk-agent, dock av ordinär, för att inte säga ”låg” kvalitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s