Degenererad konst

Modern konst är skit, även när den är någorlunda väl konstruerad : för, ofta väljer man då istället att skita ned sitt alster med sataniska budskap — som i fallet ovan. En förklaring till vad det är som pågår i ”konstverket” behövs såklart inte. Vi kan alla se vad det handlar om? (Jesus får smörj av sin mor, medan de tre vise männen tittar på (förklaring till alla NF))

”Konstverkets” enda syfte är att chockera och uppröra : att smutsa ned det som är rent, vackert och oskuldsfullt! Ett ondskefullt företag. Tydligen var ”konstnären” född katolik — en s.k. självhatande kristen m.a.o.!

Modern s.k. ”konst” är degenererad konst, d.v.s. icke-konst. Detta hänger samman med ”konstnärernas” ofta degenererade sinnelag. Deras ”konst” är INTE inspirerad, utan espirerad : d.v.s., den har sin rot i det yttre och världsliga, och INTE i den inre själsliga skönhet som vi alla bär inom oss.

Espirerad konst är m.a.o. satanisk. Den är en förvrängning av sann konst : att likna vid hur en bild av en vacker kvinna förvrängs till monstruösa proportioner i speglar vid ett nöjesfälts s.k. lustiga hus.

Ingen människa anser att den förvrängda kvinnan är vacker : Alla anser att den sanna bilden av den vackra kvinnan är vacker. Men inom den moderna ”konsten” blir vi idag, och sedan lång tid tillbaka, upplärda att älska det som är fult, groteskt och äckligt! — d.v.s. raka motsatsten till det som konsten är menad att göra : Inspirera!

Den degenererade konsten finns inom samtliga konstdicipliner, tyvärr, och är alltid avskyvärd : då den har som funktion att degenerera oss och bringa oss så långt ned till djurstadiet som möjligt.

Väldigt ofta befinner sig denna avart till konst på det sexuella planet : sexdriften är m.a.o. drivkraften bakom det hela. Kanske förstår vi nu varför de sexuella avarterna, som sodomi, nu tillåts florera fritt och t.o.m. öppet hyllas av samhället?

4 svar till “Degenererad konst

  1. Bra artikel! Modern konst är skit. Människor som påstår något annat är blinda och ytliga.

  2. Tack för din vänliga kommentar, Markus. Återläste precis själv inlägget, och nog är det bara att hålla med om allt som där avhandlas. Folk av idag är totalt hjärntvättade, något som beror på allt som man fått (tvingats) lära sig i dagis och skola. Istället för att tänka själv så tycker och tänker man på det vis man blivit programmerad att göra. Man är nu programmerad att älska allt som är degenererat. Man älskar nu avarterna istället för det som är sant och gott och vackert. Inte konstigt att folk överlag mår så dåligt som man gör. För hur kan må bra av att utsätta sig för det som är ett gift för själen? Svaret är att man det inte kan. Degenerad konst gör folk sjuka själsligt, och om man inte mår bra inombords så mår inte heller kroppen bra.

  3. Har du sett min hemsida förresten, försöker erbjuda ett alternativ till den förhatliga propagandadyngan som i massmedia kallas konst. http://www.andersson-markus.se

  4. Du målar riktigt bra. Tyckte speciellt om dina dramatiska verk med vikingaskepp på havet och en del andra verk med nationalromantisk anda. Nu gäller det bara att du hyllar skönheten och dygderna över allt annat, ty då blir din konst odödlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s