Krisen i Egypten: väl utförd?

Vad är det som pågår egentligen i Egypten? Är det någon som med säkerhet vet?

Varför attackeras nu plötsligt Hosni Mubarak efter dryga 30 år vid makten? Varför först nu? Och varför ser vi nu hundratusentals protesterande egyptier ute på gatorna, krävande reformer?

Att det inte handlar om ett regelrätt folkuppror inser vi väl alla, eftersom världens media rapporterar om saken, och dessutom ställer sig på folkets sida, dessa neddummade fåntrattar?

T.o.m. Israel tar nu offentligt Mubarak i försvar. Är allt bara ett spel för galleriet? Nog är det så alltid. Nog är det så.

En sak är dock säker: när denna revolution är avslutad och man installerat den nye ledaren (som vi redan vet vem det är, men som bara häromdagen var mer eller mindre totalt okänd) så kommer Egypten att bli alltmer förvästligat … med allt vad det innebär vad gäller sex, snusk, droger och våld. Sanna mina ord.

Det jag dock finner mest intressant är hur otroligt väl man genomdrivit denna egyptiska revolution — mer eller mindre utan dödsoffer tom — för annat var det förr om åren när den sataniska bankkabelen fomenterade revolutioner i Europa.

I Ryssland och Frankrike så handlade det ju som bekant om fruktansvärda blodbad, där man inte nöjde sig med att enbart störta den styrande regimen (monarkierna): man passade även på att utrota så gott som hela aristokratin och intelligentsian … varefter man helt sonika fyllde på med sina egna på dessa poster.

I Ryssland så placerade man en viss Lenin på toppjobbet, en gubbe man hade haft under säkert förvar utomlands till dess det var dags. På samma vis har man nu i Egypten en gubbe som är färdig att användas som ny galjonsfigur för landet, så snart man plockat bort den gamle.

Allt tycks mao vara så otroligt välplanerat och välutfört att det säkert är sant att man (bankkabalen) planerat denna revolution i en tre-fyra års tid, något många förståsigpåare med bestämdhet hävdar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s