Mossad was here

Häromdagen råkade jag på en nystartad blogg här på WordPress, Grytvalla Slott, som hade ett intressant inlägg om Iran och sionisternas anknytning till detta land. Allt som allt fanns på bloggen ett halvdussin inlägg.

Bloggaren är, vad jag förstår, en svensk patriot. Det första inlägget bestod av texten till Du Gamla, Du Fria. En harmlös blogg m.a.o.

Till min stora häpnad, nu jag besökte bloggen igen, så fanns inget kvar av inläggen. INGET! Allt som återstod, och alltjämt återstår i skrivande stund, är ett minst sagt skrämmande ”plakat” på vilket följande står att läsa:

MOSSAD WAS HERE

State of Israel will censor your criticism. We monitor your website at regular intervals.

We know where you sleep.

Reporter:

Jewish Defense League (JDL) -www.jdl.org

World Zionist Organisation

Att ”plakatet” är skrämmande är ingen överdrift, något vi alla säkerligen inser? Än värre blir det när man inser att internetterrorister som organisationen i fråga helt på eget bevåg kan ta kontroll över en WordPressblogg och stänga ner den på detta kriminella vis.

Kanske inser vi nu det prekära läge vi alla nu befinner oss i? Polisstaten är här. Censuren är omfattande. Om en mer eller mindre totalt harmlös blogg som Grytvalla Slott, med blott ett halvdussin inlägg, hackas och bloggaren hotas till livet — något som vi alla måste hålla med om att han nu blivit, när man säger, ”We know where you live”? — av en terroristorganisation så är vi alla nu i sanning illa ute.

Mitt råd till bloggaren i fråga, och alla andra bloggare som råkar ut för denna typ brottslig aktivitet från israeliska internetterrorister — och t.o.m. HOTAS TILL LIVET av dem!!! — är att omedelbart kontakta polisen.

3 svar till “Mossad was here

  1. Daniel Gilfry

    I flera år har jag försökt få folk att vakna. Nu har vi en judisk Apartheid-stat som styrs ifrån Nazi-Israel och alla svenskar är andra klassens medborgare i sitt eget land! Vi är en del av den Judiska Unionen och alla fri- och rättigheter som vi en gång hade är borta! Är det för sent nu att säga; VAKNA, SVENSKAR, FÖR HELVETE! Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

  2. Knappast sannolikt att Mossad skulle göra på detta sätt. Falsk flagg?

  3. Antalet websidor, bloggar och You Tube-videos som plockas bort pga innehållet är mycket stort. Själv drar jag mig för att posta videos här just av denna orsak. I fallet med bloggen Grytvalla Slott så var den för övrigt purfärsk. Bloggaren hade vidare mängder med länkar till alla Sveriges stora dagstidningar, något som då avslöjade vem han var för ägarna av dessa tidningar, något som jag tror fick dem att reagera, med nu känt resultat. Att bloggaren själv skulle sabotera sin egen nystartade blogg är så gott som uteslutet. Om mossad/CIA kunde utföra 9/11 utan problem, samt utan att åka dit, så är/var det en smal sak att stoppa en obetydlig svensk liten blogg, typ Grytvalla Slott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s