Vem är en sodomit?

Exakt vem eller vilka som inbegrips i termen ”sodomit” kanske någon undrar? Framtills helt nyligen, d.v.s. framtills början på 90 talet, så var termen ”sodomit” mer eller mindre synonym till ”homosexuell”, eller rättare sagt till ”homosexuella män”, då inga andra på den tiden, eller tiden innan, pysslade med sodomi.

Men när man nu tagit bestialiseringen av oss människor till nästa fas, d.v.s. än lägre och än närmre djurstadiet, så måste vi nu även inkludera s.k. ”vanliga och normala män och kvinnor” i termen ”sodomiter” — men bara om de praktiserar sodomi, d.v.s. analsex, eller rättare sagt analsnusk!

Att vara en s.k. sodomit innebär således att man idkar sodomi, d.v.s. analsnusk, med annan person — man som kvinna!

Även kvinnor som har sexuella relationer med andra kvinnor är sodomiter — om de inkluderar anus i sina sexlekar, d.v.s. sitt sexsnusk. Att ens fundera kring en människas anus är att vara en sodomit i själ och hjärta, och risken är då stor att man snart börjar leva ut sin sjuka lust med en man eller kvinna eller, Gud förbjude, ett barn.

Sodomi i alla dess former och skepnader är totalt vedervärdigt, en styggelse, något de allra flesta homosexuella f.ö. anser, då majoriteten av alla homosexuella inte pysslar med sodomi, eller kanske inte ens med sex överhuvudtaget, då man, om man inte är gift, ofta väljer att leva i celibat, inte sällan vid något kloster som munk eller nunna.

Tyvärr så är det numera glest mellan klostren i Sverige, något som gör det svårare för många som dras till sodomi att finna hjälp och förståelse.

Alla som idkar sodomi, man som kvinna (även sk heterosexuella män och kvinnor som har denna typ av sexsnusk med varandra) är de facto praktiserande homosexuella, även om man inte är homosexuellt lagd i övrigt, utan som alla andra normala människor dras till det motsatta könet.

Praktiserar man sodomi med en kvinna så är man en praktiserande homosexuell man, och det är då bara en tidsfråga innan man börjar söka sig till sexpartners av det egna könet.

Skrämmande faktum : Många män som har haft analsex, d.v.s. analsnusk, med kvinnor har därefter börjat se på unga pojkar på ett helt nytt vis — man har börjat lusta efter dem! — något som gjort dessa tidigare helt normala män bedrövade, och t.o.m. fått flera av dem att fundera på självmord!

Läste för en tid sedan en skrämmande artikel på Henry Makovs hemsida, en sajt väl värd ett besök, om en man i fyrtioårsåldern som fått sitt liv förstört efter att ha delat säng med en annan man tjugotalet år tidigare.

Vad som hände var, i korta drag, följande: kort tid efter sodomin blev mannen svårt sjuk, och han fick slutligen, efter att ha besökt åtskilliga läkare, veta att en demon hade klängt sig fast på ryggen under sexsnusknatten med den andre sodomiten — och där satt demonen sedan kvar och sög energi ur honom, dag som natt, och gjorde honom svårt sjuk!

Och denna demon går INTE att bli kvitt! Tjugo år senare är den alltjämt kvar!!!

Läs gärna även mitt inlägg från 2009 om de stora religionernas syn på styggelsen sodomi.

9 svar till “Vem är en sodomit?

 1. Herregud, tänk allt man inte visste!

 2. Ja, vi vet alla överlag ytterst lite om hur det egentligen står till. När man inser hur lite man vet och hur mycket man blivit förd bakom ljuset sedan dagis så börjar man söka sig ut på nätet. TV, radio och press är endast fulla av lögner och pk-propaganda.

  När man inser hur läget är så är det som att befinna sig i mardröm. Man kan inte fatta att det är sant. Av den anledningen blir alla kristna stärkta i sin tro … så att man kan uthärda situationen. Man inser vidare att det finns en orsak till allt som händer. Inget bara händer: Det finns en plan bakom allt som ”händer”.

 3. Sant, sant, för sodomi skall man uppsöka kloster.

 4. Nog har du rätt i det Justin. Tack för din kommentar.
  Ha en fin Jul 🙂

 5. Jag kan bara skratta. Inlägget gjorde min dag! Du har ju humor! Hahaha! Skönt att det inte är ett riktigt inlägg, skulle bli mörkrädd om det faktiskt fanns folk som tänkte så här. Dock, en demon på ryggen, det förstörde det annars så perfekta skämtet!

 6. Bästa Petra, varför går du inte till mitt inlägg ”WTC 7” (postat den 12 april i år) och får dig ännu ett skratt? Skulle även finna det intressant att höra dig förklara hur en byggnad hög som Turning Torso i Malmö kunde rasa samman som ett korthus i New York år 2001 … utan att ett enda litet flygplan flög in i den eller att den blev träffad av någonting överhuvudtaget?

 7. Vad har du för källa som styrker ditt påstående att majoriteten av de homosexuella inte pysslar med sodomi, eller kanske inte ens med sex överhuvudtaget, då man, om man inte är gift, ofta väljer att leva i celibat, inte sällan vid något kloster som munk eller nunna.

  Det är påståenden som är raka motsatsen mot de siffror från de åtskilliga studier jag tagit del av. Mig veterligen lever nästan alla homosexuella ut deras sodomi. Undantaget är föreningen Medföljarna (en grupp för kristna homosexuella som konstaterat att ”jag har fötts med detta och kan sannolikt inte befrias från det, men eftersom homosexualitet inte var meningen från början lever jag i celibat”).

 8. Alla vi ungdomar har slutat med sodomi. Det är nu enbart rimming som gäller nu. The future has already left you behind old man!!

 9. Tack för din kommentar, anonym, för den bevisar för alla läsare vilken låg nivå de svenska ungdomarna, (vilka du säger dig tillhöra?), befinner sig på numera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s