Utlandsskulder

Utlandsskulder är något så gott som alla världens länder har, och de som ännu inga har … kommer snart att få!

Genom att knäcka ländernas ekonomi (något de internationella storbanksägarna sedan lång tid tillbaka pysslat med) tvingas dessa att ta lån för att överleva — lån som aldrig är tänkta att betalas tillbaka, eftersom man (världens bankgangsters) då inte längre har några intäkter att invänta och leva på.

Vi står alltså i skuld till utländska privatpersoner!

Hur är detta möjligt? Hur kan stora rika länder vara skyldiga privatpersoner pengar?

Borde inte världens länder istället gemensamt söka reda på dessa bankgangsters, konfiskera alla deras tillgångar (som egentligen är våra tillgångar) och sedan kasta dem samtliga i fängelse för tid och evighet?

Naturligtvis.

Men istället för att göra så, dvs det rätta och den enda lösningen på problemet, så fortsätter vi att ta nya lån av dessa monster, dessa parasiter, dessa anti-kristna sadistiska och totalt hänsynslösa bankgangstermördare.

Vi kan sedan välja mellan att betala av lånen genom att höja skatterna, eller genom att sälja ut våra gemensamma ägodelar (det staten äger), eller genom att börja dra åt svångremmen för att på så vis dra ned på kostnaderna och lösgöra kapital.

De flesta länder måste naturligtvis genomföra samtliga dessa ”nödvändigheter” för att hålla ekonomin och landet igång! Men något annat än en tillfällig lösning är detta inte, då parasiterna aldrig ämnar sluta att suga ut oss.

2 svar till “Utlandsskulder

  1. Må din röst aldrig tystna då du har en oerhörd mission att uppfylla.Tunnelseendet har pågått alldeles för länge, täckelsen måste plockas bort bitvis om man vill behålla sitt fulla förstånd inför de ohyggligheter som begåtts mot mänskligheten men för de flesta varit noga maskerade.

  2. Tack för dina vänliga ord. Vi får alla göra det lilla vi kan och sedan hoppas på det bästa. Sataniseringen av Sverige och övriga västvärlden kan inte fortgå hur länge som helst. Snart är förhoppningsvis måttet rågat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s