Skydda civilbefolkningen i Libyen!

En välkänd gammal slagfras är : Skydda civilbefolkningen! — på engelska Protect the civilians! Och detta välbeprövade och effektiva mantra, denna lögn och bluff, har nu dammats av på nytt i fallet Libyen — även av Carl Bildt! — för att kunna legitimera attackerna där på allt och alla som rör sig på marken.

Det handlade alltså inte om att stoppa Kadaffis flyg från att bomba rebellerna, utan om att själva ohotade kunna bomba vem man (den sk alliansen från den sk fria och rättfärdiga världen) bomba vill.

Efter 42 år så är nu Kadaffi världens värste fiende. Minns när han var gäst hos Stina och skojade med henne där. Och tänk, det var inte länge sedan som han blev omkramad av president Obama, Tony Blair och resten av västs ledare. Han var en i gänget. Så vad gick snett?

Svaret hittar vi som alltid i vilka som vinner på krigen: de internationella storbanksägarna, för det är dem som de skyldiga äro. Det handlar alltså inte om att skydda civilbefolkningen, utan precis som i Irak och Afghanistan om att skydda storbanksägarnas smutsiga affärsverksamhet.

I Israel håller man dock en låg profil, men som alla vet är landet och dess internationella sympatisörer inget annat än själva spindeln i nätet.

Även i Bahrain har nu kungen gått ut och sagt att utomnationella krafter var dem som var instigatörerna bakom demonstrationerna, oroligheterna och det nu, som det tycks, misslyckade upproret.

Även där var det således bankgangstermördare som låg bakom komplotten. För dessa mördare har för avsikt att göra sig av med samtliga kungahus världen över, inklusive det svenska, för att därefter själva ta över kontrollen genom att introducera den egna ideologin : kommunism, dvs den politiska grenen av satanism!

Därefter är det bara att börja brandskatta länderna på alla deras tillgångar, samt på allvar börja utplåna kristendomen från Jordens yta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s