EU knäcker de ideella föreningarna

Att EU nu är ute efter att knäcka Sveriges ideella föreningar har väl inte undgått någon. Man är nämligen synnerligen intresserade av att sälja ut allt som säljas ut kan, och att göra en business av allt som kan göras business av.

Inget ska få vara gratis! Allt måste ha ett pris — så att skatt kan utkrävas! Skatt som på ett eller annat vis alltid hamnar hos de redan superrika internationella storbanksägarna : EU:s reella ägare.

Allt gott arbete som de svenska ideella föreningarna gör för medborgarna riskerar nu att saboteras. Att arbeta ideellt anses nu i princip likvärdigt med svartjobb — en kriminell handling!

Vi behöver inse att EU har för avsikt att sälja ut allt vi äger och att göra allt till en business — inklusive skolor, sjukhus, fängelser och ideella föreningar mm.

Pengar är kontroll!

Allt där pengar är inblandat kan kontrolleras. Allt som drivs enligt de kristna idealen, osjälviskt och för allas bästa, är av ondo … då mammon är vår nya husgud, och han hatar allt som är rent och fint och gott — och gratis.

De ideella föreningarnas öde vilar nu i händerna på Anders Borg och våra övriga pudlar — pudlar av vilka endast ett fåtal ännu är någorlunda patriotiska och dygdiga. Vågar dessa få gå emot EU-agendan och de ”svenska” pudlarna, dvs kollegorna i riksdagen? Vågar de försvara det som är rätt?

Vi ser i vilket fall som helst nu hur lite makt vi svenskar har över oss själva och vårt hemland. Vi har i princip ingen makt alls, när vi inte ens i frågan med de ideella föreningarna får bestämma över oss själva längre.

Lösningen på problemet är att vi snarast möjligt lämnar det sataniska EU tillsammans med övriga Nordeuropa och därefter bildar en egen allians — mot storbanksägarna — byggd på de kristna lagarna vad gäller moral och filosofi. Ett återupprättat kristet Sverige är vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s