Feminisering

Alla som vet något som är av värde att veta vet att feminismen är av ondo. Dess slutmål är att krossa mannen och göra honom till en blek kopia av sig själv samt av hans sanna jag.

Att göra kvinnan fri ur mannens s.k. förtryck var endast ett svepskäl använt av internationella bankgangsters för lite drygt hundra år sedan för att få feminiseringshjulen i rullning, något vi nu alltför klart kan se i dagens pk-kontrollerade icke-kristna samt icke-svenska feminiserade skitsamhälle, för i detta skitsamhälle är mannen nu i det närmaste feminiserad bortom all igenkännedom.

Mannen har nu till mångt och mycket blivit en könlös räddhågad pucko — perfekt för dem som vill ta över västvärldens alla hemländer, d.v.s. de internationella bankgangstersatanisterna, då dagens könlösa och pk-kontrollerade halvmän, vilka brukade vara dygdiga karlakarlar, inte längre törs eller orkar ta en konfrontation med dessa monster bakom sataniseringen av oss alla.

Sverige, som för inte så länge sedan (80-talet) hade ett av västvärldens starkaste försvar, med en armé stark nog att hålla undan den lede fi från Öst (Sovjetunionen), är nu mer eller mindre totalt försvarslöst (de sista förbanden läggs väl ner inom kort?) — allt beroende på feminseringen av våra män och landet i stort, samt på kvinnornas större inflytande inom politiken och samhället i övrigt. Kanske inser vi nu lite bättre vad feminiseringen går ut på?

Mannen har blivit sataniserad och feminiserad, och pysslar nu t.o.m. med styggelser och allmänt snusk som inte ens är omnämnda i Bibeln (sodomi med kvinnor) — så illa ställt är det. Och värre lär det bli framöver. Sanna mina ord.

Feminiseringen av männen måste m.a.o. stoppas, och samtidigt så måste kvinnornas förvandling till män upphöra; och då menar jag inte bara när det gäller s.k. könsbyten, utan rent allmänt. En återgång till de gamla idealen vad gäller våra könsroller är vad som nu krävs.

Män och kvinnor är olika av en anledning: Naturens lag.

Och det finns en tanke bakom det hela: Guds tanke och vilja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s