Förbjud dödslamporna!

Läste på nätet på en av de engelska dagstidningarna (Daily Express) om hur de nya kinestillverkade glödlamporna — som vi alla nu måste använda, och som är så himla käcka, ekovänliga och ekonomiska och allmänt förträffliga — orsakar cancer!

Och detta fyller upp tidningens förstasida! Det handlar alltså inte om en liten notis någonstans i mitten, utan om förstasidan!

Man varnar således nu den brittiska befolkningen för dessa dödslampor, som bla släpper ut gifter i luften varje gång de tänds — gifter som sedan skadar oss själva och våra barn.

Våra barn är alltså inte längre säkra ens i det egna rummet, eller i den egna sängen när de tänder sänglampan för att läsa. Och när det gäller sänglampan så är den, som vi alla vet, extremt nära ansiktet, något som inte verkar vara särskilt hälsosamt.

Själv har jag förresten redan för länge sedan gjort mig av med dessa kinesiska dödslampor och använder numera enbart de gamla hederliga glödlamporna från förr. Precis som det ska vara mao.

Har tidigare skrivit om dödslamporna här på bloggen, men kände att det var läge med att på nytt utfärda en varning om dem, och om dem som ligger bakom projektet … och vilka det är vet vi välan nu alla?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s