Churchills världshistoria

För en tid sedan, när jag befann mig vid ett bibliotek, i den historiska sektionen, så råkade min blick falla på Winston Churchills berömda världshistoriska verk om Andra Världskriget — ett storverk i sex volymer som utkom under åren från 1948 till 1954.

Redan 1953 tilldelades Churchill Nobelpriset i literattur för detta makalösa mastodontverk, dvs innan sista bandet kommit ut? Så högt värderades, och värderas än idag, dessa böcker.

Volymerna jag konfronterades med var på engelska, och jag fann det intressant att ta mig en liten titt i dem. De var lättlästa och fullspäckade med högintressant information, från insidan, om det mesta rörande Andra Världskriget; och de innehöll även en hel del kuriosa — som den att Adolf Hitler innan kriget gick miste om chansen att träffa Churchill, något kom tyvärr emellan. Tänk om dessa båda herrar träffat varandra innan helvetet begynte?

Efter att ha skummat igenom den första volymen så drog jag mig till minnes att den s.k. judeutrotningen i Auschwitz och andra s.k. förintelseläger inte ska ha blivit omnämnd med ett enda ord i detta bokverk. Jag beslöt mig då för att själv forska i saken, något som inte innebar några större svårigheter, då samtliga sex band innehöll extensiva register.

Häpnad slogs jag strax av över hur få hänvisningar till ordet ”jews” det fanns — inte fler än en fyra-fem/volym, om ens det! Och samtliga dessa kollade jag upp, något som blott tog några få minuter och något som visade sig vara synnerligen välspenderad tid.

Ty, ingenstans omnämndes några s.k. judeutrotningar eller gaskammare! INGENSTANS!

Man bör då fråga sig varför? Den sista volymen av Churchills hyllade storverk, detta historiska och litterära mästerverk, kom ut nära tio år efter Andra Världskriget slut, men trots det underlåter den store brittiske statsmannen, en man som allmänt anses vara alla tiders främste brittiske person, att med ett enda ord omtala detta, som vi fått lära oss, värsta av alla brott!

Kan det vara som så att Churchill inte nämnde något om några s.k. judeutrotningar i tyska s.k. förintelseläger p.g.a. att inga sådana systematiska s.k. judeutrotningar i sexmiljonersklassen någonsin genomfördes? Och kan detta vara orsaken till att man på kontinenten får tre års fängelse för att ens ifrågasätta saken, då man inte vill att sanningen om det nobla tyska folket ska avslöjas?

Churchill MÅSTE ha känt till att sex miljoner judar utrotades i de tyska koncentrationslägren … om sex miljoner judar utrotades där under krigsåren! Så varför skriver han inget om saken?

Hur det än är med det så får vi aldrig acceptera att bli tystade av det sataniska etablissemanget av idag, vilket är totalt pk-kontrollerat och lever på att leverera lögner till oss alla på daglig basis. Vi har alla rätt som fria medborgare i ett som vi fått för oss fritt land att ifrågasätta precis vad vi ifrågasätta vill, t.o.m. saker som är icke-pk, som den s.k. judeutrotningen i tyska s.k. förintelseläger under Andra Världskriget.

Att vi överlag inte gör så beror på att vi har blivit skrämda till tystnad — faktum — och vi håller nu på att på egen hand ge upp vår yttrandefrihet. Kom då ihåg att det du en gång FRIVILLIGT gett bort … kan du ALDRIG få tillbaka. Vill du ha det åter måste du kämpa för det, och betala för det — med blod, svett och tårar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s