Sanningen om Obamas senaste utspel mot Israel

Som den marionett han är så gör Obama det han blir tillsagd att göra av sina ägare. Inget bestämmer han: allt är ett spel för massorna — en neddummad massa massor som blint accepterar föreställningen som ett heligt evangelium.

Bara idag har vi fått höra Obama ta till orda mot Israel — om dess expansionpolitik på palestinska områden — något som lett till uttalanden från Israels politiske ledare.

Men inse följande: hela denna dialog mellan dessa båda ledare är en charad. Tro inget annat. Obamas förtroende har fått sig en ordentlig törn på sista tiden, och många, inte bara jänkare, har nu börjat ifrågasätta den amerikanske presidenten och dennes auktoritet — eller rättare sagt, dennes avsaknad av auktoritet.

Detta problem hoppas man, ägare av satanisk natur, lösa genom att: dels stoppa Donald Trumps korståg mot Obama, något som nu är gjort iom att Trump dragit sig ur presidentvalet; dels genom att ge Obama lite kredibilitet och hjältestatus, något som nu är gjort iom det påstådda men obevisade dödandet av Osama; och dels genom att ge Obama lite mer auktoritet, något som nu är gjort iom att han nu stuckit upp mot Israel och sagt ifrån på skarpen, utan att ha blivit tvingad att be om ursäkt.

NF världen över har köpt hela denna föreställning med hull och hår. Så väck är vi alla överlag. Vi inse icke hur blåsta vi äro. Vi tror på allt som sägs på TV, eftersom det sägs på TV, eftersom det då måste vara sant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s