Hur man stoppar bankparasiterna?

Svaret på frågan i rubriken är som följer: Ett par-tre västländer behöver samtidigt utfärda arresteringsorder för samtliga inhemska bankägare — samt frysa dessas tillgångar! Så snart detta är gjort så kommer resterande västländer följa de förstas goda exempel.

Samtliga pudlar, luspudlar och överluspudlar inblandade i bankernas kriminella aktiviteter måste därefter arresteras. Så snart detta är gjort så kommer de som har alltför mycket på sina samveten att fly landet, begå självmord eller ge upp sig själva till rättvisan och där ange sina medkumpaner — för att på så vis rädda det egna usla skinnet!

För skinnet deras är då i sanning i fara, då vi, när allt uppdagas om bankparasiternas sataniska aktiviter genom åren — som deras inblandning i 9/11! — säkerligen kommer att utkräva dessa, deras usla små ynkliga liv, utav dem som straff för allt djävulskap de hänsynslöst åsamkat mänskligheten.

En gammal sanning är den att när gangsters är på väg att åka dit så säljer man alltid ut sina medbrottslingar, för att rädda livhanken, och detta är vad som kommer att ske när det börjar hetta till ordentligt för parasiterna och deras associerade i den internationella mördarverksamheten.

Allt som behövs för att få hjulen i rullning är alltså att ett par-tre modiga och rättrådiga västledare tar det första steget. Så vad väntar vi på?

2 svar till “Hur man stoppar bankparasiterna?

 1. Louise Persson

  FÖRSÄKRINGSKASSAN LURAS av den ligan
  En PUT-innehavande invandrare köper läkarutlåtande
  (låtsassjuka bedragaren) Yasin ÇAGLAYAN 19730301-7458
  Sörbyplan 13 lgh 1102
  163 71 Rinkeby-Spånga
  Han arbetar svart på en restaurang i samma område.
  Och han hävdar att en kvinnlig läkare äter s.k. ”gåvogäst” heter Annika Söderlind Uhr. Trots den läkaren bor på Åkervägen, 12133 Enskede (söder) åker ändå till norrut Rinkeby för den ”gåvomatens” skull om det stämmer.. Den tjänstemissbrukande kvinnans födelsedatum: 19 oktober 1962
  De har något samröre så vänligt att det skulle upptäckas lätt på sitt utlåtande exempelvis en sann läkare kan inte bedöma att man ska vila/och inte arbeta för gångna tider. Ändå hoppar den läkaren över yrkesprinciper bedömer att han skulle vila förra månaden också. Det innebär att försäkras mannes extraknäck så att lura F.-kassan speciellt extra.
  Yasin ÇAGLAYAN 19730301-7458 ökänd med sitt andra typ yrke(!) också exempelvis frihetsberöva minderåriga som sin son också begår samma arbete(!) plus har man meterslångbrottsbelatsning innehåller tjuveri/snatteri ect. etc. Ena sitter i fängelset medan den andra arbetar ute i tur och ordning, tack vare falska läkarutlåtade förlätttar/legaliserar bägge parters verksamheter…
  Nu är mannens son Muhammet ÇAGLAYAN (som illegallt befinner sig i Sv. eftersom visumet utgående) sitter inne pga grova våldtäkter på två små flickor genom att droga och kidnappa. Straffet för grov våldtäkt mot barn är minst fyra och max tio års fängelse.
  F.kassan bör informeras och tjuveriet stoppas ordentligt! Återkallas mannens PUT blir väldigt lämpligt. Läkarens ansvarsområde ligger i Socialstyrelsens ansvarsområde/bör också påminnas om detta pågående brott!
  Helt otroligt att sådant här har blivit vardagsmat i Sverige.
  https://www.flashback.org/t1552286

 2. Intressant kommentar, Louise. Håller med dig i allt du tycks säga? Fast du behöver skärpa dig ordentligt med din stavning. Många av meningarna dina är svårförstådda — och då har jag ändå rättat till massor av dina stavfel! Det var nästan oläsligt innan! Jobba med din grammatik så blir det lättare för dig att göra din röst hörd. Du får då även större trovärdighet hos dina läsare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s