Parasitism

Noterade på en annan blogg (Ett Nytt Penningsystem) ordet parasitism, använt i sammanhanget banker och deras verksamhet. Psykopatparasiter och bankparasiter kallas bankerna där — väl valda namn på dessa sataniska organisationer.

Det som gör bankernas verksamhet extra ondskefull och omänsklig är att de inte verkar för mänsklighetens bästa, utan för sina egna ägares bästa, dvs internationella storgangsters av satanisk natur, vilka alla f.ö. tillhör en folkgrupp vilka ser på alla andra folkgrupper som sina fiender!

Du och jag och alla svenskar och alla kristna och alla muslimer och alla buddhister och alla hinduer och i stort sett alla andra människor under Gud är bankparasiternas fiender. Allt som hotar deras parasitism motarbetar man med allt man har. Man drar tom igång krig för att försvara sin verksamhet.

Alla krig utkämpade de senaste hundra åren har bankparasiterna legat bakom — samtliga! Faktum! Och inte nog med det, man har vidare förvrängt historien bakom dessa krig genom att skylla på den ena … eller den andra sidan! Våra historieböcker är således fulla av lögner.

Detta vet vi när vi inser att samtliga krig har bekostats av någon, och denna någon är den internationella parasitiska och psykopatiska bankgangsterrörelsen: Ty det är den som kontrollerar världens ekonomi. Vi får dock aldrig läsa om dess medverkan i krigen, eftersom den då blir exponerad som orsaken till helvetet på jorden.

Folk överlag har nu alltmer börjat inse att så verkligen är fallet. Folk har börjat inse att våra politiker inte något annat är än marionetter och köpta judas, vilka lyder de direktiv som de ges från psykopatparasiternas ombudsmän, vilka aldrig befinner långt borta från maktens finrum.

Lösningen på dilemmat är att återupprätta Kristendomen och återgå till att leva efter de eviga principer som dygderna och moralen står för.

2 svar till “Parasitism

  1. daniel gilfry

    Jag har varit glad ända sedan jag hittade denna bloggsida. Tänk att det finns en sådan som reinfeldts judesvin inte stoppat eller censurerat! Här finns en massa kloka människor som insett faran som judeparasiten innebär och försöker upplysa sina medmänniskor om de förödande konsekvenser som följer med global sionism. Det finns tre miljarder på vår planet som svälter bara för att judeparasiten vill ha allt! I Sverige, som ju var på väg att bli ett av världens bästa länder, har vi numera en bananrepublik, utan demokrati och frihet och där bara en liten del av befolkningen har rätt att leva ett människovärdigt liv — judeparasiten som mördade olof palme! Men det var ju därför de mördade honom! Vi som förstår vilken fara judeparasiten innebär för mänskligheten måste göra vårt bästa för att utrota den! Daniel gilfry partiledare C Å M P Sveriges befrielseparti

  2. Jag uppskattar att du tagit dig tid att lämna några kommentarer, Daniel, men att ideligen referara till judarna som judesvin gör inte direkt saken bättre. Visserligen är jag för yttrandefrihet, likt den man har i USA, men att ideligen använda ordet judesvin vinner man inget på, snarare tvärtom. Det får min blogg att framstå som en nazistblogg, något den inte är. Lösningen på vårt problem är att återupprätta Kristendomen till sin forna storhet igen, samtidigt som vi alla blir så sanna kristna som det är möjligt för oss att bli. Enda sättet att stoppa den internationella mördarmaffian på är att vi alla nu söker leva så moraliskt sanna liv som möjligt, för då är det bara en tidsfråga innan ordningen i Sverige och resten av världen återställs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s