Därför mördades Kennedy!

President John F Kennedy mördades p.g.a. att han tänkte stoppa Israel från att skaffa kärnvapen och hade inlett processen med att återta kontrollen över den amerikanska centralbanken, the Federal Reserve, genom utfärdandet av Executive Order 11110.

Allt annat vad gäller mordet är lögner och propaganda. Teorin att en ensam galning (patsyn, Lee Harvey Oswald) skulle ligga bakom mordet är totalt skrattretande och något som ingen med ett någorlunda normalt fungerande förstånd går på.

Vad gäller Kennedys exekutiva order EO 11110 så stoppade Lyndon B Johnson den så snart som han själv tog över presidentämbetet, något som innebär att de internationella bankparasiterna alltjämt äger och kontroller the Fed … och så gott som alla andra centralbanker!

Vill man veta orsakerna bakom de värsta illdåden i historien så gäller det för övrigt endast att följa pengarna och dem som tjänar på saken : Ty det är dem som de skyldiga äro!

3 svar till “Därför mördades Kennedy!

 1. daniel gilfry

  Jag förvånas inte längre över människans inneboende feghet och enfald. Detta gäller kanske i första hand sk Kristna. Varför tror de som kallar sig Kristna men inte är det att Jesus lät sig korsfästas av Satans Judar? Det var naturligtvis för att alla människor skulle komma ihåg vem FIENDEN är! Sedan dess har det korsfästs många fina frihetskämpar av den Globala Judeparasiten – John F. Kennedy, Martin Luther King och Olof Palme för att nämna några. Men även när vi människor VET att det var Satansfolket som mördade dessa frihetskämpar gör vi ingenting. Den Globala Judeparasiten tillåter det inte! Och ingen har stake nog att utmana Judeparasiten! I stället för att utrota den judiska inälvsmasken som bitit sig fast i tarmen på mänskligheten så röstar vi fram ännu fler av dessa samhällsfiender! Alla här i Sverige med åtminstone en halv hjärna VET att det var Reinfeldts judar som mördade Olof Palme. Men ingen GÖR någonting! I stället röstar man fram dessa judiska Nazi-svin till den högsta maktställning i landet! Vem var det som sa det där om att man har det samhälle man förtjänar?

 2. Problemet med dina kommentarer, Daniel, är att de är överfulla med judehat. Du behöver inse att Jesus Kristus är kärlekens gud. Han uppmanar sina lärjungar, dvs dem av oss som söker leva efter hans råd, att : Älsken edra ovänner, gören gott mot dem som hata eder, välsignen dem som förbanna eder, bedjen för dem som förorätta eder. (Luk. 6:27-28)

  Judarna har tveklöst mycket på sina samveten, inte minst det pågående folkmordet på det dygdiga semitiska palestinska folket i Gaza, och de kommer att bli bestraffade för dessa fruktansvärda brott en vacker dag. Var så säker. Betänk även att det inte är vår lott att göra så: Ty det står i Bibeln följande att läsa i Gamla Testamentet : Min är hämnden och vedergällningen. (5 Mos. 32:35)

  Det är således Gud själv som kommer att bestraffa dem som utfört de fruktansvärda illdåd mänskligheten blivit utsatta för genom åren. Ingen kommer undan sitt straff. INGEN! Det enda vi kan göra i nuläget är att söka leva så sanna kristna liv som det är möjligt för oss att leva. Mitt råd till dig, Daniel, är att besöka närmaste kyrka och där gå in. Gå sedan ned på knä framför altaret och be Gud förbarma sig över dig.

 3. daniel gilfry

  Judehat, ja. Jag erkänner att jag överväldigas av det ibland. Men allt som jag har varit med om har påverkat mig. Alla krig som jag deltagit i (som sjukvårdspersonal), alla flyktingläger,alla fattiga, hungriga, rädda människor, osv. Och vem har startat krigen, orsakat svälten, jagat iväg folk från sina hem? Judar! Sionister! Giriga, äckliga svin som anser sig ha rätt att bara ta och ta och ta! Och det är inte det värsta – med sina Satanslögner har de fått människor att tro på det de säger! Jag tar gärna i lite for mycket, ja. Det erkänner jag. Men jag tycker det är så himla viktigt att människor VAKNAR! Jag lär aldrig bli en snäll och förlåtande Jesus, så att säga, utan är och förblir den Jesus som skrek åt månglarna och körde ut dem ifrån templet! Daniel Gilfry partiledare C. A. M. P.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s