Ship to Gaza

Nu har tydligen ännu ett par båtar seglat iväg mot Gaza, denna gång med ett par svenskar ombord … eller rättare sagt, med ett par svenska medborgare ombord. Det är nämligen en viss skillnad mellan att vara svensk resp. svensk medborgare.

Huruvida de senaste båtarna ingående i Ship to Gaza kommer att fara ett bättre öde än de tidigare är det ingen som vet? Jag frågar mig nu om de ombordvarande svenska medborgarna är modiga eller dumdristiga, för de riskerar samtliga sina liv. Hade man seglat iväg mot Gaza innan TV-epoken och dygnet runt-nyheterna, inte minst via nätet, av idag så hade tveklöst båtarna sänkts av Israel, men nu slutar det nog som sist med bordning och omhändertagande. En handfull greker, vilka alla är kristna, lär säkert få plikta med sina liv.

Vi behöver inse att Israel ser på Gaza som en del att sitt territorium, som dock ännu är befolkat av palestinier — ett dygdigt semitisk folk som till stor del är släkt med israeliterna, Kristus och apostlarna. Israel avser dock att införliva hela Gaza och hela Västbanken med resten av landet. Man avser vidare att expandera ända bort till Eufrat, något som lär bli mindre angenämt för folken som bor i dessa länder idag.

Befarar således det värsta för Ship to Gaza, fast så länge som båtarnas resa följs av media så är risken för total katastrof minimal. Jag är dock tveksam till att icke-svenska svenska medborgare ska delta i Ship to Gaza. Vilken rätt har de att representera Sverige?

Bättre för samtliga inblandade vore om de icke-svenska svenska medborgarna lämnade Sverige och återvände till sina egna hemländer för gott och protesterade mot Israel därifrån, än att som nu gömma sig bakom den svenska flaggan.

En intressant liten detalj i senaste Ship to Gaza är den att båtarna stoppades av grekiska myndigheter innan de kom iväg denna gång. Exakt varför så skedde känner jag inte till, men troligen har ”grekiska” sionistiska krafter sökt hindra dem från att segla? Konflikten mellan greker och judar är f.ö. gammal och går tillbaka till antiken, dvs flera hundra år innan Grekland blev kristet. Konflikten är ännu olöst, men den kommer en vacker dag att vinnas av de kristna grekerna…

4 svar till “Ship to Gaza

  1. daniel gilfry

    Jag hyllar hjältarna som seglar iväg för att bryta den olagliga blockaden i det olagligt ockuperade Palestina. Tänk om vi hade tiotusentals sådana hjältar här i Sverige! Då kunde vi befria Sverige ifrån judiskt förtryck och vårt land skulle bli en SENDERO LUMINOSO, så att säga, en ledstjärna i norden som visar vägen för hela Europa! Vägen tillbaka till frihet och demokrati. Med ett fritt och demokratiskt, KRISTET Europa skulle modiga människor inte behöva riskera sina liv i ett dödsdömt försok att rädda palestinierna ifrån Nazi-Israel! Med ett KRISTET Europa skulle inte Nazi-Israel existera! Daniel Gilfry partilfdare C. A. M. P. sveriges befrielseparti

  2. daniel gilfry

    FINNS DET INGEN HÄR I SVERIGE MED COJONES (dvs STAKE)? Jag måste erkänna att jag är rätt så trött på att höra bortskämda svenskar gnälla om ditten och datten medan de sitter och käkar en Big Mac och inte tänker på något viktigare än var de ska sätta nästa tatuering! I dessa dagar, då hundratals modiga människor gör sig beredda att segla till Nazi-ockuperade Palestina med livet som insats, tycker jag att dessa gnällande LILLPUTTAR ska antingen HÅLLA KÄFT eller GÖRA NÅGOT för att befria Sverige, Europa och Världen ifrån judiskt förtryck! Jag har varit i Palestina en längre tid, när jag hämtade in material till min bok om Global Sionism -dvs den judiska världsdiktaturen – och jag kommer ALDRIG att acceptera att de judiska nazisternafinns i Palestina! Eller här i Sverige! Men JAG sitter inte och käkar en BIG MAC utan försöker få igång ett nytt DEMOKRATISKT parti för att rädda Sverige! Vad gör du? Daniel Gilfry partiledare C. A. M. P. sveriges befrielseparti

  3. Vad jag gör? Jag ger min syn på saken. Jag är ett vittne.

  4. daniel gilfry

    Min fråga – vad gör du? -var naturligtvis inte ämnad för dig. Jag vet vad DU gör och det är bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s