Den kommande kärnvapenattacken på USA?

Alla som kan något om det stora spel som nu pågår här i världen är idag, och sedan lång tid tillbaka, medvetna om att en kommande kärnvapenattack på USA nu står på programmet — ett nytt 9/11 mao.

Denna kärnvapenattack kommer, om den blir av, att skyllas på Iran och/eller Pakistan!

Denna kärnvapenattack, vars storlek ingen idag känner till, kommer, om den blir av, att ”inträffa” i minst en amerikansk storstad! Vilken/vilka? Därom tvista de lärde.

Själv kan jag inte tro att en storstad kommer att jämnas helt med marken redan denna gång, men att attacken kommer att få 9/11 att blekna vid jämförelse kan vi vara övertygade om. För det behövs nu någonting exceptionellt för att kunna dra igång nya storkrig i Mellanöstern med omnejd, dvs Iran och Pakistan.

Det viktiga att komma ihåg är att den kommande kärnvapenattacken på USA kommer, om den blir av, att vara ett s.k. inside job, utfört av CIA/Mossad/mfl och deras allierade, på order av det internationella mördarsällskap som äger oss alla … eller rättare sagt, som tror sig äga oss alla.

Oklart är ännu om denna kärnvapenattack kommer att kunna realiseras? Att mörda miljoner av Guds högsta skapelse — människor! — tillåts inte hur som helst, speciellt inte om ett visst antal dygdiga människor är beredda att föra vår talan. Det hela är upp till oss. Ju lägre vi sjunker moraliskt, desto större är risken för att kärnvapen kommer att användas mot oss på nytt. Vapnen är klara att avfyras : Allt som behövs nu är en förevändning att göra så…

2 svar till “Den kommande kärnvapenattacken på USA?

  1. Daniel Gilfry

    Ja, hur lågt kan vi sjunka? Här i Sverige har 8 miljoner svenskar skänkt sitt land till 20 000 judar som tömt statskassan och satt in alla pengarna på banker i olika skatteparadis. Vi ger dem ALLT och de vill bara ha mer! Och svenskarna blir fattigare och fattigare! Om man är så dum att man ger bort sitt land till ett främmande folk ska man inte klaga när man inte HAR något land! Gud gillar nog inte idioter mer än han gillar tjuvar! Nästa år kommer USA att försvinna när supervulkanen Yelowstone exploderar och det Stora Satan dör. Vi i det Lilla Satan Sverige får se fram emot ett kärnvapenkrig mellan Nazi-Israel och MÄNNISKORNA! Och vilka är DE GODA som får överleva? Det kan man fråga sig!

  2. Orkar inte käbbla med dig om judar, Daniel, för vad tjänar det till att göra så? Din kommentar om Yellowstone är dock intressant. Såg ett program om platsen för en tid sedan och insåg då, utan att man pratat om saken i programmet, att det verkligen handlar om en vulkan av enorm magnitud som vid ett utbrott lär lägga halva världen i ruiner. Fast om så verkligen kan beläggas med fakta känner jag inte till. Det var endast min egen reflektion under programmet i fråga.

    Vad gäller kärnvapenattacken i USA så vet du säkert lika väl som jag att den står på tapeten, då kriget mot Iran måste dras igång så fort som möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s