Kristendomen svartmålas av media efter dödskjutningarna på Utöya

Att en satans mördare och psykopat igår hänsynslöst och urskiljningslöst mördade uppemot hundra människor, mestadels ungdomar, har spridits som en löpeld världen över. Men man har nu även lagt till följande inte helt oviktiga lilla detalj … mördaren är kristen!

Exakt vad man hoppas uppnå på detta förtal av Kristendomen kanske någon undrar? Svaret är att man, dvs media, alltid tar tillvara på varje möjlighet att få ge Kristendomen en känga, något som beror på att världens bankgangsters hatar Kristendomen över allt annat, bla beroende på att Kristendomen står i opposition till mammonismen.

I fallet med den norske massmördaren så har man alltså nu, vid sidan om att referera till honom som en högerextremist, börjat referera till honom som en kristen fundamentalist — speciellt i den anglosaxiska världen.

Vi bör nu inse att majoriteten av alla s.k. högerextremister inte är kristna annat än till själva namnet, dvs de är döpta och konfirmerade. Sanningen om den norske massmördaren är således att han inte alls var kristen, då endast den som söker följa Kristus kärleksbud har rätt att kalla sig kristen. Den norske massmördaren var istället en psykopat och galning styrd av demoner.

Vad det handlar om är istället ett utmärkt tillfälle för media, vilket ägs och kontrolleras av internationella bankgangsters, att svartmåla Kristendomen ett litet extra uns. Tilläggas om den norske massmördaren kan att han tydligen även är en stor israelvän, dvs precis som våra överlag anti-kristna vänner i Sverigedemokraterna. Han såg väl, kan tänka, en fränd i israel vad gäller det islamska hotet?

3 svar till “Kristendomen svartmålas av media efter dödskjutningarna på Utöya

  1. Daniel Gilfry

    När läste man senast i den judiska pressen i Sverige om ”judiska fundamentalister”? Judiska ”terrorister”? Nej,det enda man hör i Sveriges judiska television och. Sveriges judiska radio, det enda man läser i Sveriges judiska tidningar är ”muslimer, muslimer, muslimer!” och ”kristna, kristna, kristna!” De stackars judarna är utsatta och angripna från alla håll! Naturligtvis vet alla med åtminstone en halv hjärna att man inte kan lita på Sveriges judiska media eller politiker! Om man håller sig till MIN gamla, beprövade sanning (”Varje gång Reinfeldt öppnar käften, fiser Satan!”) så får man lite perspektiv på läget i Sverige. Att ”kristna” ligger bakom slakten i Norge är bara ytterligare ett sätt för judarna att dra uppmärksamheten ifrån sig själva och den slakten DE ställer till med i Nazi-ockuperade Palestina och övriga världen! JAG är kristen fundamentalist och ni kan vara så säkra på att DE ENDA som JAG slaktar är SATANSFOLKET JUDARNA! Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

  2. Att den svenska pressen till stor del ägs av judar, som bonniers, gör naturligtvis att man försvarar sina egna intressen, något de allra flesta svenskar såklart känner till sedan lång tid tillbaka. Men då pressen alltmer har förlorat sitt grepp över folket, pga nätet, så kommer sanningen nu ut till alla dem som söker den ändå. Jag kan som exempel nämna att så gott som alla människor jag råkar på är väl medvetna om graden av korruption i media. Folk vet att man ljuger till oss med flit.

    Jag måste dock här ta avstånd från dig, Daniel, särskilt vad gäller dina avslutande ord. I mina ögon lever du inte enligt de kristna idealen, då du är alltför uppfylld av hat. En sann kristen fundamentalist är en som vill leva i Kristus anda och följa hans fotspår i alla lägen och till varje pris. Du kan inte vara kristen om du inte söker följa Kristus uppmaning till oss alla : att älska våra fiender och be för dem som förföljer oss. Om du inte är beredd att göra så, tom i fallet de s.k. judarna, så är du inte kristen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s