Sanningen om 9/11

Vill du veta sanningen om 9/11 så har du den kort och koncist förklarad i videon ovan. Passa även på att besöka följande websida, Architects & Engineers for 9/11 Truth , och där med fakta få allt klarlagt för dig. Inse sedan att 9/11 var ett inside-job!

4 svar till “Sanningen om 9/11

 1. Daniel Gilfry

  Ang. 9/11 och de sista dagarna:
  Hur många varningar behöver människan!?!?!? Hur DUMMA.får folk vara!?!?!? Hur kan alla de ”civiliserade människorna i väst” STRUNTA BLANKT i sanningen när den biter dem i rumpan!?!?!? Och sedan, när världens undergång är ett faktum, kommer samma IDIOTER och gnäller; ”Snälla Gud, varför gör du så här mot oss!? Vad har vi gjort för fel för att förtjäna detta!?”
  Om JAG hade varit Gud, hade jag gett upp för länge sedan! Dumma, lata, slappa människor som inte bryr sig om annat än tatuerade häckar, plast-tuttar och skräpmat! Vi har 3 MILJARDER MÄNNISKOR på vår planet som SVÄLTER! 3 miljarder som inte har vatten, medicin eller tak över huvudet! Och varför? För att ett litet antal judar anser sig ha rätt till ALLTING!!!!!! Medan dessa 3 miljarder inte har NÅGONTING, har några få Satansdyrkare tillräckligt mycket för att leva i lyx till år 2200! SKÄMS! VET HUT! Ni förtjänar en EVIGHET i HELVETE, era gudlösa idioter! Kanske nästa gång (om det nu blir någon!), återföds ni med lite STAKE!!!!! Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

 2. Daniel Gilfry

  Ang. 9/11 och de sista dagarna; (forts)
  Nu har det snart gått tio sedan 9/11 och tom de som har en extra-rumpa där huvudet ska sitta förstår att det stinker ”judelögn” på långt håll beträffande detta ”terroristattentat”! De enda terroristerna inblandade i denna sorgliga affär var feta, rika judar och deras stjärtgossar i Bush-regimen! Syftet med 9/11 var att få ”legitima skäl” att invadera Irak så att Judeparasiten kunde lägga beslag på oljan! Nu har de gjort det och dessutom skapat en oreparerbar makt-obalans i området!! Men det är också judarnas syfte här på VÅR planet – att slå in en kil mellan folk och skapa KAOS Vi i C.A.M.P. vet att Judeparasiten skapades av Satan för att ta ifrån oss människor VÅR planet! Vi vet att det är VÅR PLIKT att ta TILLBAKA vår planet, att ta TILLBAKA allt som Judeparasiten stulit ifrån oss och DET ÄR VÅR PLIKT SOM MÄNNISKOR ATT RÄDDA DE TRE MILJARDER SOM SVÄLTER!!!! Gör vi inte det, kan MÄNSKLIGHETEN inte räddas och världen går under!!!!!
  Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

 3. Kommentarerna ovan är dina sista här på bloggen, Daniel. Alla vet nu exakt var du står. Jag kan inte längre tillåta att du upprepar samma mantra om och om och om igen. Du har med dina hätska kommentarer mer eller mindre nu tagit över bloggen och gjort den till ett forum för dina egna åsikter. Bättre att du startar din egen blogg och skriver av dig där. Överväger f.ö. att stoppa kommentarer helt och hållet för alla. Du behöver vidare ta dig en titt i spegeln och fråga dig själv om du på allvar söker följa Kristus väg vad gäller kärlek till din nästa. Jag önskar dig allt väl och hoppas du finner den frid du söker.

 4. Väldigt intressant länk till 911 truth måste jag säga. Filmerna var grymt intressanta. Nämnas bör att Richard Gage ger ett väldigt nyktert och samlat intryck när han lägger fram sina teorier. Han anklagar ingen, utan säger bara att något är jävligt lurt. Fascinerande. Tack för länken.
  Måste däremot nämna att OM det skulle vara så att det är USA/Väst/Israel själva som ligger bakom det hela för att få bomba och kriga mot muslimer så är det ju knappast några sataniska människor. Snarare kristna vilket knappast skulle göra saken bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s