Hur man botar cancer

Cancer kan lätt förebyggas och tom botas, även när den är långt gången, något som man, läkemedelsbranschen, inte vill att vi skall känna till, eftersom botemedlet är en ren naturprodukt och mer eller mindre helt gratis: APRIKOSKÄRNOR!

Allt man behöver göra är att intaga en handfull aprikoskärnor, vilka f.ö. smakar ungefär som mandlar, per dag! Faktum.

Att här gå igenom exakt hur aprikoskärnorna botar cancer ämnar jag ej göra, inte minst pga att jag är en lekman på området, men de innehåller höga doser av vitamin B17, en inte helt oviktig sak i sammanhanget. Kan dock tillägga att jag PERSONLIGEN känner flera personer som har blivit botade av att äta aprikoskärnor.

Så sök vidare på nätet efter aprikoskärnor och cancer —  eller ”apricot seeds”, ”apricot kernels”. Du kommer att slås med häpnad över vad du då finner.

Jag läste bara häromdagen om en amerikan som botat sin egen cancer på detta enkla vis, men sedan sattes i fängelse i FEM ÅR! … enbart för att ha sålt dessa aprikoskärnor till andra cancersjuka!

Läkemedelsbranschen är inte att leka med mao, då den undanhåller sanningen om aprikoskärnornas förträfflighet, enbart för att understödja den egna affärsverksamheten; och att miljoner människor dör helt i onödan varje år i cancer — ofta under svåra smärtor — är totalt ointressant.

En film kan jag nu avslutningsvis varmt rekommedera till er : G. Edward Griffins ” A world without cancer” — en film som måste ses.

 

Uppdatering 2014 (se länken nedan):

 

Klicka gärna på länken HÄR så kommer du till en hälsosida där man redogör för tolv alternativa cancerbehandlingar!

 

2 svar till “Hur man botar cancer

  1. Cancer kan med förebyggas om man bara lär ut rätt kostråd. Socker o spannmjöl skapar inflammationer o ger näring till cancer.

  2. Du har helt rätt, Mattias: cancer kan i de allra flesta fall enkelt förebyggas genom att man äter rätt och på så vis får i sig alla nödvändiga vitaminer samt, viktigast av allt, alla mineraler, då cancer är en kronisk sjukdom och som en sådan huvudsakligen orsakas av mineralbrist som pågått under längre tid, oftast många år. Mitt råd till alla som läser detta är därför att börja supplementera dieten med vitaminer och mineraler, dock inte tabletter från apoteket då dessa innehåller alltför låga halter, aldrig över det s.k. rekommenderade dagsbehovet, något som f.ö. inte räcker på långa vägar. Man behöver istället införskaffa sig tabletter med höga till extremhöga doser av vitaminer och mineraler för att få det skydd mot kroniska sjukdomar som behövs, något som apoteket ”egendomligt nog” inte säljer. Det verkar således som om man, apoteket, inte vill att vi ska bli friska. Kanske har det att göra med att vi som friska individer inte längre behöver deras tjänster?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s