Ahmadinejad satte sionismen på plats på nytt i FN

Modige persiske ledaren, Mahmoud Ahmadinejad, en av världens mest beundrade män, satte igår återigen sionismen på plats när han tog till orda i FN-högkvarteret i New York. En del luspudlar från spridda ZOG-nationer valde visserligen att lämna hörsalen i protest. Men så gott som samtliga övriga delegater, kommande från världens alla hörn och kanter, valde att stanna kvar och höra Ahmadinejad tala klart. De visste alltså att den store persiske ledaren talade sanning!

Att 9/11 var ett inside-jobb, utfört så att man skulle kunna starta två nya och totalt orättfärdiga krig i Mellanöstern med omnejd, vet nu således alla länders ledare som har ett någorlunda fungerande förstånd i behåll, något vi inser inte minst pga det stora antal FN-delegater som valde att lyssna på Ahmadinejad.

Att här gå igenom allt bra som Ahmadinejad, denne av sionismen så svartmålade man, sa igår tänker jag inte göra. Men uppfriskande var det förvisso att få höra en riktig politiker, dvs en med hedern i behåll, tala för omväxlings skull och säga de satans mördare som f.n. håller låda på världens politiska scen, dessa köpta judas och marionetter, ett par sanningens ord. Mer av den varan är vad vi och världen nu behöver.

Extra kul var det att återigen få höra sanningen om 9/11, detta värsta av alla brott, ett brott som Ahmadinejad snackade om en hel del. Tänk om vi hade en modig svensk politiker av samma kaliber som Ahmadinejad — en kristen sådan. Hur bra hade det inte varit här i Sverige då?

4 svar till “Ahmadinejad satte sionismen på plats på nytt i FN

 1. Musayeb Moheb

  Han är kung genom tiderna. han kommer att skada usa snart

 2. Nu är det ju inte USA i sig som är problemet, utan den s.k. alliansen landet dåraktigt har med israel — en allians som f.ö. snart kommer att upphöra, då amerikanarna nu alltmer inser den destruktiva effekt denna s.k. allians har på hemlandet. Man är ju nu hatade av halva världen.

 3. Ruskaja tochka

  Om USA ska bli ett normalt land så måste man rensa ut sionisterna och det kan man inte göra utan att bryta mot geneve-konventionen, och därför kommer USA förbli ett ruttet land.

  Om jag fick bestämma så skulle man förbjuda ägande i andra länder utom det man är medborgare i.
  På det sättet skulle man stoppa de som skor sig på andra, de som lever på andras ränta, de som bor i USA och Canada största delen av året men kallar sig Israeler, osv osv…. man skulle även förhindra ”oljekontrakt” som försätter hela regioner i konstant slaveri jäntemot utländska storbanker, triggar igång krig, osv..

  Detta vore den mest humana metoden att stoppa allt detta. Det ända som skulle vara tillåtet att äga/skriva kontrakt på utomlands skulle vara en liten sommarstuga/semesterlägenhet, och om man inte bosatte sig permanent i detta land så skulle man helt saknar rättigheter i det landet utöver de rättigheter en turist har..

 4. Jo, USA är nu ett land i kris, men det positiva är att miljoner amerikaner nu är fullt på det klara över hur israeliska intressen nu styr över hemlandet; och om man då betänker vad som kunde ske i Libyen och övriga arabstater förra året, så inser man hur lite som det behövs för att försätta en regim (lägg märke till att jag här använder mig av ordet regim) under rejäl press. Att amerikanerna dessutom är beväpnade till tänderna och vidare har mängder med f.d. soldater att använda sig av, så kan Obama-regimen eller den nästkommande regimen mycket väl komma att störtas. Nästa falsk flagg-operation kan komma att bli den som drar igång det hela, för en ny sådan i USA kommer säkerligen att få digra konsekvenser för regimen i Washington och Wall Street, eftersom alla patrioter nu inväntar en sådan. 9/11 fiaskot väckte upp hundratals miljoner människor världen över, inklusive undertecknad. Folk vet nu överlag vem fienden är, något vi alla förr om åren blott anade men ej riktigt vågade tro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s