En intressant kortfilm om Auschwitz

Ovan är en knappa minuten lång (56 sek) nyhetsfilm från 1948. Här får vi höra om de fruktansvärda brott som begicks mot fångarna i Auschwitz under Andra Världskriget, vilka ledde till att nära TRE HUNDRA TUSEN (300000) människor — allt som allt! — miste sina liv där…

Uppdatering den 11 dec 2011: You tube-videon är borttagen! Sicken överraskning! Att den gamla filmen från fyrtiotalet förklarade att hela trehundratusen (300000) dog i Auschwitz var väl i saftigaste laget?

Uppdatering den 11 dec 2012: Tänkte, nu i.o.m. att videon ovan är bortplockad, att det kunde vara en god idé att lägga in den igen samt en till där biskop Williamson ger sin syn — sanningen — om detta tabú-belagda ämne. Vi får se hur länge det dröjer innan även dessa videos plockas bort från You Tube?

2 svar till “En intressant kortfilm om Auschwitz

  1. Intressant att biskopen redogör för vad han anser vara faktiska omständigheter på ett mycket klarsynt sätt, oaktat vilka möjliga argument man kan ställa emot hans resonemang. Han uttalar sig inte en enda gång om att det judiska folket skulle vara si eller så, utan håller sig till att förklara hur en gaskammare måste vara konstruerad och utrustad för att över huvud taget fungera. Men istället för att framföra argument i sak så avslutar man med att kalla det för antisemitism.

  2. Ja Williamson är en av få katolska präster som vågar säga sanningen. Att man gasade ihjäl judar och andra folk i s.k. gaskammare i tyska koncentrationsläger är f.ö. en stor lögn som ingen med ett någorlunda fungerande förnuft går på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s