Putin censurerar media?

Nu så här inför det stundande ryska valet så anklagas Vladimir Putin för att censurera media och enbart släppa fram de egna sympatisörerna och de egna tankegångarna. Kritik mot Putin och hans planer inför framtiden ogillas, med all rätt, från hans sida, då Putin är en stor kristen ledare som enbart vill det bästa för Ryssland och ryssarna!

Putin och fränder inom den kristna ryska befolkningen vet nämligen om att hemlandet nu och sedan lång tid tillbaka är attackerat av utomryska krafter vilka är sponsrade av internationella bankgangsters. Dessa mörka krafter vill införa s.k. demokrati i Ryssland, ett system som vi f.ö. har här hos oss; eftersom detta system tillåter minoriteter att styra över majoriteten och dessutom tillåter korrupta politiker att börja införa allehanda nya lagar och reformer på order från de internationella bankgangstermördarna — mördare vilka i detta nu f.ö. konspirerar mot oss alla med avsikt att dra ingång det Tredje Världskriget : ett krig som mycket väl kan komma att dras igång när man väl fått attacken på Iran genomförd, något som dock lär kräva ett nytt 9/11, dvs en ny s.k. false flag operation.

Demokrati är det värsta av alla styrelseskick, åtminstone den skitversion av demokrati som vi här i väst fått påprackade oss — en bluffversion som inget har med den grekiska förlagan att göra. Långt mycket bättre system är timokrati : ett system där enbart de främsta får vara med oss bestämma, dvs dem som är lärda, patrioter, dygdiga och kristna!

Samtliga dessa attribut kan vi tillskriva Putin och hans män. De är mao de främsta av de främsta ryska politikerna och de vägrar att bli korrumperade av internationalisterna, vilka köpt upp så gott som varenda en av världens s.k. stora politiska ledare här i väst, inklusive ”våra” ”svenska” luspudlar av rang. Av denna anledning så svartmålas Putin ideligen av ”vårt” ”svenska” skitmedia. Betänk då att Putin är älskad av alla sanna ryssar under Gud, inklusive den ryska kyrkan. Vårt svenska skitmedia, inklusive SR, ljuger således för oss alla — med flit och med glädje!

Putin är kyrkans man och djupt from. Han arbetar med kyrkans ledare för landets bästa — i symfoni med den. Kyrka och stat är i Ryssland alltjämt intimt sammankopplade med varandra — precis som det ska vara, och precis som de brukade vara här hos oss — och detta är anledningen till att man nu från det sataniserade väst hatar Putin och tom stämplar honom som en slags diktator, när sanningen är den omvända : Putin är världens idag främste ledare, en ledare som söker fred och som är vänligt sinnad till Iran och Kina! — dvs raka motsatsen till de israelsupportande, krigshetsande, anti-kristna luspudlar som härjar här mitt ibland oss och i vår omedelbara närhet.

Önskar vi hade en egen liten Putin här hos oss, istället för de judas som för närvarande förspestar våra liv och förgiftar vårt kära hemland Sverige…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s