Putin attackeras av media!

Hade inte tänkt skriva några andra inlägg på bloggen i år rörande vår situation här i världen, men de senaste dagarnas avskyvärda påhopp västvärlden över på store ryske ledaren Vladimir Putin gjorde att jag blev tvungen att ändra mig. Att sprida lite ljus över svartmålningen och karaktärsmordet på den rättrådige Putin är nu ånyo nödvändigt.

Vi bör inse följande : Putin är en stor kristen ledare som tagit tillbaka kontrollen över det egna hemlandet efter vanstyret innan. Han har ÅTERKRISTNAT Ryssland! Han arbetar vidare i symfoni med den ryska kyrkan och sände bara härom veckan sin patriark Kirill till Syrien för att visa president Assad och det syriska folket sitt stöd. ”Gud kommer skydda det syriska folket undan blodsutgjutelse” sa patriarken till Assad. 

Putin skickade även i väg landets enda hangarfartyg till Syrien för att öppet visa att Ryssland inte tänker lämna landet i sticket. ”Hit men inte längre” är det besked som de krigshetsande israelvänliga natostyrkorna nu fått av Putin och det nobla ryska folket, vilka lever ut sin kristendom i handling när det alltså nu tar Syrien till försvar. Detta besked har inte tagits emot på bästa vis av krigshetsarna, något vi själva kan se och höra i media. Kanske inser vi nu att vårt eget svenska media ägs och kontrolleras av kryptokratin?

Amerikanska topp-pudlar har tom öppet hotat Putin att en s.k. Arab-spring snart kommer till hans hemtrakter (to a neighborhood near you!). Putins stora problem är att han söker fred — där de sionistiska internationalisterna söker krig! De vill döda — där han vill rädda människoliv! Vem som är boven i dramat inser alla som har ögon öppna och förstånd fungerande?

Hur känner man f.ö. igen ondskan? Man känner igen den på frukten! Vi vet alla vad frukten är av krigshetsarnas arbete : död och misär! Vi veta därför alla vilka de onda äro! — och det är inte Putin och hans nobla män.

Vi behöver inse att internationalismen är en anti-kristen rörelse som hatar Kristendomen över allt annat då den står i opposition till mammonismen, dvs internationalismens religion. Och den typ av kristendom som hatas allra, allra, allra mest är den ortodoxa.

Vi behöver även inse att oroligheterna i Syrien understödjs av krigshetsarna, via instigatörer på plats och vapenleveranser till de s.k. frihetskämparna, dvs instigatörerna uppbackade av västs underättelsetjänst. Syrien är således under attack i detta nu. En fullskalig attack likt den i Libyen har dock nu Putin, den där diktatorn som valfuskar och förtrycker sitt folk, stoppat. Hans beslutsamhet, mod och rättrådighet har alltså räddat Syrien! Ändå stämplas han som en ny Hitler!

Det gäller här för oss att vara vakna och inse att man, dvs bankgangstermördarna, använder sig av media MOT OSS för att sprida sin falska propaganda. Vi behöver inse att man kör med s.k. orwelliskt dubbelspråk, där hjältarna kallas för bovar och vice versa — och där krig är fred och tvärtom!

9 svar till “Putin attackeras av media!

 1. Den Syriska opinionen lovar att inte stödja Iran, som nuvarande makthavarna gör i Syrien. Araberna tror att skall få samma status som Libyen fick av USA och Nato. Israel som är isolerade, skulle gynnas av detta och kanske tom. anfalla Iran som skulle vara förödande i området, något som givetvis Carl Bildt har i åtanke. Ryssarna markerar sitt ställningstagande till Syrien, för att bevara maktbalansen. Sedan sprids det dagligen propaganda till förmån för upprors-makarna i Syrien. det dör dagligen civila men det har också dött en halv miljon i Irak och Afghanistan sam kanske 50000 i Libyen där landet vimlar av beväpnade gangster eller rebeller. Ja Putin stöder den ortodoxa kyrkan i Ryssland men inte de övriga. Totalt sett har världen blivit tokig.

 2. Tokig är ordet. Därför får vi nu hoppas att Putin och alla andra fredsälskande ledare världen över blir dem som segrar. Om så inte sker så lär miljoner människor dö i området. För som vi vet så är Syrien endast nästa steg, för därefter väntar Iran och kanske även Pakistan, och avslutingsvis så är det naturligtvis Ryssland som man vill göra revolutionera och ”demokratisera”, dvs internationalisera landet under bankgangsterkontroll. Därefter så fyller man snabbt och enkelt på de forna sovjetstaterna med afrikaner, araber, kineser och hur många som helst andra av icke-europeiskt och icke-kristet ursprung för att en gång för alla stoppa alla patriotiska rörelser där. Ryssarna kommer alltså inte att backa denna gång. Det kan mao sluta precis hur som helst. Troligen sätter man därför nu in en storoffensiv på just Putin och Medvedev för att på så vis försöka få bort dem från makten. Putin stod som bekant på sig när det var oroligt i Georgien härom året — och segrade! Man vet således att han nu menar allvar.

 3. Rysslad är ett stort land med en ny vunnen demokrati, den yngre generationen har bara hört mor och farföräldrar berättat om kommunisttiden.. Jag tror att ryssarna tar lärdom av USA:s misstag, så det ligger i sakens natur att den som nu styr Ryssland måste vara lite tuff. För övrigt så kan vår demokrati nu ta skada då vi kommer att bli mer övervakade. Några terrordåd i Europa så har vi en polisstat och allt annat krisar beträffande ekonomin och jobben. Storbritannien tycker att vi är sex miljarder för många på jorden, vad nu detta leder till? Kina avvaktar och att styra det stora landet med en västerländsk demokrati går inte, om alla skall få fritt spelrum efter sär-intressen. Araberna ställer till med inbördeskrig i religionens namn. Ser inget vidare ut jusst nu.

 4. Jo det är en klar skillnad mellan dagens Ryssland och gårdagens sovjetunion. Alla som gjort lumpen vet att ryssarna var den lede fi och vår ende fiende. Framtill kommunistidens fall så stämde detta säkert, men nu så är läget annorlunda. Ryssland är idagsläget det land vi borde associera oss med. Hellre Putin än den osynliga kryptokratin bakom EU och USA/israel, säger jag — då Putin är kristen, medan de övriga är anti-kristna sekularister och anti-patrioter. Jag ser mao gärna en s.k. ryskvår här hos oss, dvs en återvändning bort från vår s.k. demokrati.

  Vad sedan gäller britterna och deras syn på hur många människor det finns i världen, så har jag inte hört något om detta tills nu. Är dock väl förtrogen med att vi nu är 6, 5 miljarder för många här i världen! — allt enligt de s.k. Georgia guidestones. För enligt inskriptionerna på detta monument så är tanken att endast femhundra miljoner människor ska få vara kvar när allt är klart. Exakt hur man ska göra sig av med de övertaliga är den stora gåtan?

 5. Jag tycker många krafter redan gör sitt bästa för att minska på antalet människor, resten sköter naturlagarna om vi slipper krig. I början på sjuttiotalet låg jag med bärgningsfartyg för att bärga två fartyg ett Norskt och ett Grekiskt. i Rigabukten. Vi var fem båtar från Neptunbolaget och ett ryskt militärfartyg blåste klart skepp och hotade oss om vi inte styrde 270 grader väster ut. Vi fick lämna fartygen i Rigabukten men själva gick de in i Stockholms skärgård för att hämta ett eget fartyg. Det var storebror det men nu hoppas jag de inte är FI-röd som det var när vi gjorde lumpen undertecknad i flottan.

 6. Kommer ihåg tiden på pratar om, och visst var det på detta vis. Ryssland var dock på den tiden kontrollerat av internationella bankgangsters, och inte som idag av de egna kristna aristokraterna. Det obehagliga från tiden du nämner var (för mig) att Sverige alltid gav vika gentemot de s.k. ryssarna (bättre att kalla dem sovjeter, då de inte var ryssar i dess sanna bemärkelse: dvs ej kristna), något som får oss att undra om inte våra topp-politiker var i lag med dem. Baltutlämningen är ett äldre exempel på att så kan ha varit fallet.

  Problemet för kryptokratin, dvs internationalisternas högsta ledning, är den utbildade vita kristna medelklassen, dvs alla oss någorlunda vakna och förståndiga västerlänningar, eftersom vi känner fienden bättre än alla andra och har gång efter gång satt dem på plats genom åren. Men då vi är så himla svåra att bli av med så fyller man nu på västvärlden med utomeuropeer för att på så vis kunna bli av med oss. Tanken är att göra oss till en minoritet här : först då kan man köra över väst gamla hemländer. Och troligen kan man först då iscensätta the final solution, dvs göra sig av med de vita kristna en gång för alltid. Kärnvapenkrig är väl inte längre en möjlig väg för dem att ta, för så himla blåsta är inga av oss.

 7. Tanken är att göra oss till en minoritet här : först då kan man köra över väst gamla hemländer. Och troligen kan man först då iscensätta the final solution, dvs göra sig av med de vita kristna en gång för alltid.
  Har läst kommentaren men har inte för avsikt att bemöta den. Åsikten har hamnat lite utanför mitt intresseområde. Så tack för titten på Aska innan den övergår till mulet och åska. kapitano.

 8. Tack själv för att du tog dig tid att lämna dina intressanta kommentarer. Ha en fin julhelg.

 9. Det samma. Ha det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s