Syrien under bankgangsterattack

Som vi själva kan se och höra och läsa i media så är de s.k. demokratiska rörelserna i Syrien nu alltmer vokala och fysikala. Vi tror alla dåraktigt att folket i Syrien nu gör uppror mot en brutal förtryckarregim och vi supportar därför upprorsmakarna, utan att inse sanningen om läget på plats : att internationella instigatörer är dem som dragit igång det s.k. folkupproret.

Tyvärr så är de allra flesta av oss således totalt bakom flötet och inser därför inte att vi gått på nya blåsningar av spektakulärt slag. Vi inser inte att bankgangstermördarnas hela propagandamaskin nu satts i spel för att grundlura oss hela bunten. Precis som folk förr om åren trodde på Gud, så tror vi idag på TV, radio och den bonnierägda ”svenska” pressen.

Vi inser inte att Syrien är ett hot mot dem som styr och understödjer israel och att landet måste underkuvas via s.k. demokratisering (en stor lögn, då demokratisering gör det möjligt för internationella storbanker att ta kontroll över ett land) innan nästa fas av det pågående spelet kan inledas : attacken på Iran.

Ingen bryr sig mao om folket i Syrien, av vilka många sedan lång tid tillbaka f.ö. är kristna, man bryr sig enbart om att stoppa ett fungerande land från att fungera än bättre, då det i slutändan kan leda till att landet gör sig fritt ur ekonomisk diktatur.

Att man samtidigt intensivt attackerar store ryske ledaren Vladimir Putin (bla via förrädaren Gorbatjov), för att underminera hans auktoritet (han har ju lovat att stödja Syrien) får oss att inse att det nu är allvar. Vi behöver inse att Syrien, Ryssland och Iran är de länder vars regimer vi nu behöver stödja — inte deras fiender : Ty deras fiender är allas våra fiender…

2 svar till “Syrien under bankgangsterattack

 1. I årets sista skälvande minut förnekar sig inte Bonnier media som på alla sätt söker söndra kontinuiteten i landet för att bereda plats för de nya herrarna.Förloppet har ju pågått i århundraden utan att den breda massan insett skeendet/infiltrationen och betvivlar att de ens skulle inse detta om så alla bitar faller på plats pga av den rädsla/skuld man effektivt pålagt folket för att tysta alla debatter.

  I Sverige är sikten begränsad enbart till vad media lägger fram och fragment läggs till fragment, individen märker inte att han/hon är utsatt för en psykologisk manipulation av gigantiska mått.I manipulationen ingår samtliga riksdagspartier, alla är de lydiga hundar under bankkartellen vilket ju bevisas av deras tysta godkännandet beträffande arabstaterna,detta spel för kulisserna som nu trots allt är öppet för alla kunskapstörstande genom Internet.

  Sverigedemokraterna är enbart en kontrollerad opposition betalda av samma herrar som söver ner sina väljare, håller dem psykologiskt fångna på diverse klagoforum, filtret sållar noga undan alla avvikande kommentarer som börjar på J, något annat än en religion tillåts inte att debatteras i kommentarerna och i den blindes rike är den enögde kung.

  Beställarna bakom Anders Breidvik, mannen som så lämpligt varit dom till gagn är nu även användbar på konungen som en sista slutvinjett på årets sista dag av dessa arroganta o svekfulla människor och samlingen av fala journalister synes oändlig, alla offer för mammon o prestige.Ett skräck scenario ligger fullt synligt i dagen men få verkar vara medvetna om detta och den totala ofriheten är skrämmande nära.

  http://www.expressen.se/ledare/1.2664151/eric-erfors-kungen-ska-kunna-atalas

  Med detta önskar jag dig ett Gott Nytt År och må din röst aldrig tystna.

 2. Så sant som det är sagt, kära Greta. Tack för din långa fina kommentar.

  Gott Nytt År 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s