Kommunismens ursprung

En av de mest skrämmande saker man kan fördjupa sig i är tveklöst kommunismens ursprung och de bakomliggande orsakerna till den Ryska revolutionen. Inte roligt att göra. För man konfronteras då med fakta som allt annat än PK är.

Man konfronteras då med att de bakomliggande orsakerna till kommunismen i sanning var sataniska: Ty de var totalt anti-kristna till sin natur — totalt! — och hyste ett sådant utstuderat hat mot Ryssland, dess nobla monarki och artistokrati, och den ortodoxa kyrkan att man knappt kan tro att det man läser är sant.

Men det är dessvärre sant! Men än värre blir det när man inser att dessa sataniska krafter styr och ställer än idag — åtminstone här i världen, den materiella världen. De styrande tillhör ett internationellt kriminellt bankbaserat nätverk av värsta sort!

Detta nätverks tillhörare är ateister i själ och hjärta, därav deras stora intresse i att bli herrar över världen. De tro nämligen inte på Gud eller på den gudomliga själen! De tro enbart på här och nu och … åt helvete med allt och alla som står i vägen!

Tyvärr står inget om dem att läsa i våra pk-kontrollerade historieböcker — böcker vilka vi för övrigt utan dåligt samvete kan kasta i soptunnan! — eftersom våra förtyckare äger och kontrollerar media, inklusive våra stora bokförlag och lärosäten.

Vill vi verkligen veta vad som pågick förr om åren — och alltjämt pågår! — så är det som alltid, eller åtminstone till vidare, Nätet som gäller ( så länge som det finns tillgängligt?). Så sätt igång och börja studera!

Ty det är sant så som påstås :  De som kontrollera nuet, kontrollera förgångenheten; de som kontrollera förgångenheten, kontrollera  framtiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s