Den ryska kejsarfamiljen

Ovan är en oerhört vacker bild, en ikon, av den nu helgonförklarade ryska kejsarfamiljen, vilken mördades på ett bestialiskt vis av de s.k. bolsjevikerna på direkt order av de internationella bankgangstermördarna, vilka alltjämt styr och råder över den internationella kommunistiska rörelsen, inklusive alla former av s.k. socialism, då alla former av socialism är anti-kristna rörelser, vilka hata alla former av andlighet och ämna krossa dessa, då dessa ger oss hopp och får oss att tro på vår egen inre ledstjärna istället för på våra lögnaktiga judas till ledare, d.v.s. dem, dessa fähundar, vi f.n. innehar, och av denna anledning så motarbetar man, dessa mördare, allt gott och sant här i världen…

5 svar till “Den ryska kejsarfamiljen

  1. Men att söka påvisa dessa monsters illdåd med den rent otroliga historieförfalskning vi utsatts för genom en familjs företräde till skollitteratur för att inte tala om alla filmer som vräkts ut, alla med samma innebörd att judarna varit offren genom alla tider.Den enda öppning som kan påvisas via den ännu öppna bloggvärlden är inom den ekonomiska sfären där det är omöjligt att förminska deras absoluta inflytande.Att rent historiskt söka påvisa deras agerande sedan franska revolutionen stöter genast på patrull i form av ren skräck, en större försyndelse än att häda gud och ändå är ju bevisen så överväldigande när man väl öppnat sig för informationen att någon förnekelse inte är möjlig.Vart hänger denna ikon nu, har missat den genom alla mina otaliga besök, vid sista besöket hade familjen inte fått sin slutgiltiga viloplats i St.Petersburg? Yekaterinburg suddade man ut till Sverdlosk, mera känt för sina skridskoåkare än för de mord som begicks här och något som borde fått världen att inse det mäktiga hat som vidhäftar detta folk.-81 vid mitt första besök besökte jag en kyrka i Irkutsk där enbart några gamla svartklädda kvinnor besökte mässan, men nu har ju landet fullkomligt exploderat i sin ny uppväckta religion.Är Putin äkta eller ett troll som går i täten för religionen?

  2. Vet inte var ikonen kommer ifrån, Greta. Hittade den på nätet häromdagen, på en ryskortodox blogg, men där stod inget att läsa om var den f.n. återfinns. Vad gäller dina ord rörande historieförfalskning så kunde jag inte sagt det bättre själv. Nu med nätet öppet för oss alla så är det bara en tidsfråga innan ordningen återställs och historien renskrivs fullt ut och sedan publiceras offentligt. Våra skolor kommer därefter att predika sanningen, istället för dess avart lögnen såsom nu, tvyärr, är fallet. Historieförfalskarna kommer sedan att få sina rättmätiga och välförtjänta straff. Var så säker. Lögnerna är det som stört mig allra mest under åren. Som en människa, skapad av Gud, så kan jag inte acceptera dessa lögner längre, och jag är inte ensam att känna så. Långt därifrån. Det tar f.ö. inte mer än sisådär 10-15 minuter att få sig en snabb och någorlunda sanningsenlig redogörelse vad gäller de stora historiska skeendena de senaste femhundra åren, och att judarna spelat en avgörande roll i dessa skeenden är numera allmän kännedom. Och att de alltjämt befinner sig i handlingarnas centrum ser vi dagligen i USA, ett land som kontrolleras av judar och amerikanska sionister, något man själva erkänner och är stolta över. Du borde gå till broder Nathanaels hemsida Real Zionist News, för där får du veta sanningen om judarna av idag. Broder Nathanael är en ryskortodox munk, född jude, men kristen sedan fyrtio år tillbaka. Av honom har jag f.ö. fått lära mig att Vladimir Putin är en djupt from kristen ledare, älskad av folket och av kyrkan, något broder Nathanael själv hävdar, och han om någon borde ju veta då han som sagt tillhör den ryskortodoxa kyrkan. Alla ryska präster älskar och högaktar tydligen Putin, och man har honom och hans familj ständigt i sina tankar och böner. Detta borde besvara din fråga rörande Putin?

    http://www.realjewnews.com/ (Real Zionist News)

  3. Broder Nathanael är jag väl bekant med och brukar lägga ut videoklipp med honom på min FB sida, det blir så tyst att man kan höra en knappnål falla pga att själva ämnet och ett ifrågasättande av det inlärda sitter så djupt i svensken att ingen ens vågar ifrågasätta hans budskap, ett bra bevis på hur man helt lyckats lamslå själva tanken och ens vågar ifrågasätta huruvida denne judes budskap äger berättigande.Denna länk hittade jag för ett par dagar sedan, även den mycket informativ. http://wideeyecinema.com/?p=7208 Jag upptäckte tidigt att Radio Islam var en ren guldgruva vad avser upplägg och analys och det är i sanning en skrämmande bild som möter läsaren beträffande den fullständiga kontroll dessa girighetens folk uppbär och på frågeställningen varför de genom alla tider varit så hatade röner full förståelse när man tar del av deras agerande.Visst är det märkligt att det sovande folket inte kopplar samman drevet mot Juholt med det lika massiva drevet mot kungahuset och inser att det är samma människor som står bakom.Rörelsen Paideia i Stockholm som man ironiskt , men ack så typiskt o girigt fått svenska skattebetalare att finansiera med 40 miljoner känner du förvisso redan till, vi sponsrar vår egen tilltänkta förslavning mao. En annan länk att notera lägger jag in separat, intressant med personer man glömt men väl minns som nu öppet framlägger vad de kommit till stor insikt om.Själv har jag nu uppnått den ålder då det är helt egalt beträffande repressalier och jag formligen vräker ut allt jag hittar på FB, som ju även kontrolleras av dessa, men vad gör inte det, är nog enbart en tidsfråga innan de stryper Internets möjligheter till förmedling av sanningen.

  4. Nog är det så som du säger, Greta, att folk av idag, dessa pk-kontrollerade fåntrattar, inte törs ta sig an kalla fakta — typ Broder Nathanaels. Man väljer istället att vända bort blicken och tänka på annat. Men man har ändå en uppfattning i dessa frågor, och man tror sig även veta allt av väsentlighet i dessa ämnen, trots att man inte ens läst en enda bok om saken — åtminstone inte sedan historielektionerna på högstadiet. Man är helt enkelt rädda för sanningen och vad som kan komma att hända med en själv om man blir associerad med något som inte är pk, dvs något som inte är rätt från dagens kommunistiska synvinkel sett där alla ska tycka om olika och alla ska vara materialistiska och alla ska acceptera sexuella avarter som någonting helt normalt och naturligt. Vi bör dock inte kalla BN för en jude, eftersom han offentligt tagit avstånd från allt som denna s.k. religon står för. Han är numera kristen och en f.d. jude. Han är vidare emot alla s.k. judeokristna allianser, något jag f.ö. håller med om, då kristendom och s.k. judendom är oförenliga på alla plan. BN har dock en inblick i det judiska psyket som, säger han själv, vanliga kristna inte kan förstå eller sätta sig in i. Vi är alltför godtrogna och, tyvärr, räddhågsna. Vi törs inte stå upp för det som är sant och riktigt, inte ens när det gäller NT och Jesu egna ord där. För mig så är BN:s sajt den bästa på nätet när det gäller s.k. konspirationsteorier, just pga hans unika inblick judarnas förehavanden. Även Jeff Rense sida är bra och full med massa intressanta artiklar och länkar till alla möjliga håll. Rense och BN är f.ö. goda vänner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s