Muhammad Ali: rasist?

Råkade på denna fina intervju med boxaren Muhammad Ali på nätet häromdagen. Ali var och är en s.k. rasist, men då han är svart så störs ingen av det — eller rättare sagt, så stördes ingen av det (intervjun har 40 år på nacken). Hade en vit man sagt exakt samma sak som Ali här säger så hade hans karriär, oavsett inom vilket område den är, tveklöst varit över. Att kalla Ali för en rasist är dock inte korrekt då han inte vill hata andra raser, något som ordet rasism numera står för. Han vill dock att alla raser skall leva var för sig och sköta sitt, eftersom Gud har skapat oss olika av en anledning. Att vilja utplåna sin egen ras genom rasblandning är mao fel, enligt Ali, och något som går emot Guds vilja. Vi bör istället vara stolta över vår egen ras och vår egen kultur och identitet, dvs inte bete oss som nu när vi luras till att ”gilla olika” av våra sataniska ledare och lika sataniska media. Det är således bara att hålla med Ali och ge honom en eloge för att vara modig nog att säga sanningen. Att man driver på agendan med att blanda upp alla raser till en enda gulbrun ras hänger f.ö. ihop med att man vill blanda bort de vita kristna européerna — dvs OSS! — eftersom vi är de enda som är kapabla att stoppa bankgangsteragendan, något mördarna f.ö. själva öppet erkänner. Ett starkt kristet väst innebär således slutet för dem — för alltid! Invandringen har således ett syfte, den inträffar inte bara, och nu vet vi vad detta syfte är…

updatering (4/6-2016): videon har sedan länge varit borttagen och lägger därför in den på nytt igen under den borttagna. Lämnar den gamla kvar då det kan vara intressant för folk att se hur videos plockas bort från Jewtube hela tiden. Drar mig f.ö. sedan flera år tillbaka för lägga in videos på bloggen då de ofta försvinner inom ett par månader.

4 svar till “Muhammad Ali: rasist?

  1. Kommer att tänka på filmen ”Gissa vem som kommer till middag”?

  2. Jo det var en riktigt propagandafilm — och en skitfilm. Den fick ju även ett par oscars. Var länge sedan jag såg den. Den känns idag totalt passé. Att det handlade om avancerad hjärntvättning framgår klart idag. Det underliga är att man lägger ned så himla mycket tid och energi på att bli av med oss och att man har tålamod att vänta i hundratals år på att lösa problemet som vi vita kristna västerlänningar utgör. Det finns ju dem som hävdar att vi är de sanna israeliterna, och ibland undrar jag om inte så kan vara fallet, eftersom det är vi som är utsatta för förföljelse och folkmord, trots allt gott vi givit världen. Avundsjuka och renodlat hat är det som driver på agendan.

  3. Ja utgår man från bibeln är det svårt, utifrån de tio budorden, att komma till insikt om hur o varför vår herre kunde favorisera detta sk guds egendomsfolk såsom särskilt utvalda att styra världen för de bryter ju mot precis allt och får en hedning att te sig som ett lamm gentemot deras totala brist på empati mot sina medmänniskor, underförstått att detta med kärlek till medmänniskan är enbart anpassat till oss kristna.

  4. Det har att göra med, från vad jag uppdagat på nätet, inte minst från BN:s hemsida, att detta s.k. folk inte alls är det folk man går och inbillar sig. Till att börja med så är ju minst 90 procent av dem inga semiter, hebréer, israeliter eller ens judar, då man ursprungligen härstammar från Östeuropa och de s.k. kazarerna, dvs man har inget blodsband till Abraham, Isak och Jakob/Israel eller ens med David eller någon av profeterna. Detta gäller samtliga s.k. askenaser, d.v.s. de östeuropeiska judarna — allt enligt deras egna skrifter. Och det har vidare att göra med att man följer talmud och inte toran/de fem moseböckerna och GT, och enligt talmud så är endast judar riktiga människor, medans övriga människor enbart är att likna vid djur! Vi fattar då lite bättre hur man kan bete sig som man gör i Gaza och på Västbanken och hur man kunde rensa dagens israel på ursprungsbefolkningen (bortåt 1 miljon kristna och muslimska s.k. palestinier, vilka samtliga f.ö. var semiter, dvs släkt med israeliterna) utan minsta lilla betänkligheter. De sanna israeliterna är f.ö. de sanna kristna och inga andra! Även många av dagens kristna här i väst är i blod släkt med apostlarna och de första kristna, d.v.s. de sanna israeliterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s