Utfärdare och utförare

Som vi alla vet så lyder vi alla order från högre instanser, ofta utan att veta om vem som är utfärdaren av ordern vi tvingas åtlyda. Inom politiken är detta scenario än mer klart/luddigt : Ty där är utföraren av ordern alltid välkänd, samtidigt som utfärdaren ofta är okänd. Många tror därför att utföraren och utfärdaren är en och samme person. Alla som tror på detta vis är neddummade fåntrattar, då man på fullt allvar tror att topp-pudlar som Fredrik Reinfeldt och kenyanskfödde, och sålunda illegitime, amerikanske president Obama dyker upp på morgonen på kontoret och slår sig ned vid skrivbordet med en kopp kaffe i handen för att sedan ponera över vad man ska använda arbetstiden till! Dessa NF tror således att Reinfeldt och Obama ställer sig följande fråga varje morgon : Vad ska jag hitta på idag då?  Man behöver ju bara ha ett litet gnutta fungerande förnuft i behåll för att inse att inga av våra topp-pudlar är några utfärdare av order, då de t.a.b.m. inte har de kvalifikationer som krävs för att utfärda några som helst nya lagar och förordningar om någonting alls! Istället så är pudlarna i fråga utförare, dvs underställda dem som verkligen utfärdar de order som utförarna själva sedan (som pudelministeriets lakejer) är tänkta att utföra. Vi inser då att vi inte känner till några av dessa utfärdare, dvs dem som utfärdar de order som våra topp-pudlar utför. Vi inser då att vi är i händerna på för oss TOTALT OKÄNDA personer och organisationer som av någon anledning inte vill att vi ska känna till dem och deras agenda — en agenda som är mindre bra för oss, eftersom man annars inte hade existerat i det fördolda på det vis som man nu och sedan hundratals år tillbaka gör. Vi inser då att utfärdarna inte vill att vi ska känna till dem och deras agenda av en speciell anledning : De fruktar oss, då de vet om att vi inte hade accepterat att bli kontrollerade av dem om vi visste om vilka de var och varför de håller sig i det fördolda. Vi vet därför att utfärdarna är onda och inte vill oss väl. Vi inser sedan raskt att utfärdarna är intimt sammankopplade med bankverksamheten, och att denna kriminella verksamhet verkar över våra gränser på det internationella planet. Vi inser då att alla former av patriotism/nationalism svartmålas av en anledning : De står i opposition till internationalismen/kommunismen! — utfärdarnas religion! Av denna anledning så måste utfärdarna hålla sig i bakgrunden, för om vi fick syna dem i sömmarna så hade vi alla omedelbart insett att allt som vi håller kärt i liven våra i detta nu håller på att tas ifrån oss genom deras och utförarnas i sanning mörka värv…

2 svar till “Utfärdare och utförare

  1. Alldeles övertygad om att du tagit del av detta, en inte så enkel länk att dela med sig av för spridning till den större allmänhet som aldrig varit hågade, ja rent av rädda för att ifrågasätta årtiondens inlärda o nedärvda tänkande samt invaggats i en konstant förvissning om att tro sig leva i en verklig demokrati där storebror på intet vis vill landets medborgare illa, ja rent av sälja ut och förslava dom och ändå är det så uppenbart just nu att mycket stora och sedan länge planerade omvälvningar stundar, men jag gör mig inte längre några illusioner, kanske är det alldeles för svårt utifrån vår stora naivitet och media neddrogade tillvaro att ens misstänka några för en så djävulskt utstuderad agenda.

    Klicka för att komma åt goran-sade.pdf

    Vad kommer närmast att tima inom (S) en ”offerkofta” som petas fram för att driva igenom den av alliansen och deras ”herrars” så hett åstundade anslutning till Euro? Var finns alla lyhörda människor, dessa som borde känna att något är allvarligt, för att inte säga mycket sjukt i samhället, men svensken är så paralyserad, så fängslad av det nät av lögner och åsiktsförtryck som omsluter individen att det enbart är dessa som växt upp i ett hem där ordet och åsikterna varit öppna för fritänkande som nu förmår analysera och genomskåda den stora maskeraden.

    Måhända kanske enda räddningen/besinningen för individen är just en total ekonomisk krasch mao samma mammon som nu överskuggar allting, den enda gud de flesta verkar vara bekant med och kring vilken de format sitt liv i stället för samvaro med familj eller som många helt har avstått ifrån för att göra karriär.Man lyckades väl med försökslandet Sverige, idel trasiga familjer som kommer att få mycket svårt att samla ihop sig och göra sina röster hörda, därtill utlämnade för att själva skydda sina liv o ägodelar för de horder av brottsliga element som man medvetet låter sprida sig i landet för maximal splittring och instabilitet, en Trojansk häst som legaliserats av staten.

  2. Råkade på boken du länkar till, I händerna på en blodsofferkult, för ett par år sedan på nätet. Kan ha varit på BN:s hemsida faktiskt, från någon länk i någon kommentar, men minns inte säkert. Den är mao känd internationellt av dem som intresserar sig för detta ämne. Har dock inte läst boken, utan skummade endast igenom den och läste lite sidor lite här och var. Tittade lite på den nu igen, och nog är den intressant alltid. Överfull med fakta är den, som man dock har svårt att kunna verifiera, men att sanningshalten är hög är säkert sant. Den behandlar mycket av den sataniska sidan av konspirationen, en sida som jag inte direkt går in på här på bloggen. Men att vi verkligen är i händerna på en internationell satanisk mördarkult råder det inget som helst tvivel om. Man är ju i detta nu fullt sysselsatta med att stoppa Iran från att skaffa kärnvapen, något som lär kräva en ny s.k. falsk-flagg operation, och något som sedan kan komma att leda till atombombskrig om ryssarna går in på iraniernas sida. Detta scenario stör dock inte israel och dess anhängare i ryggen så länge som man själva klarar sig. Hiroshima och Nagasaki anses ju allmänt ha varit två gigantiska brännoffer till satan själv, och samma sak gäller Dresden och flertalet andra tyska städer som man brände ned med folk och allt – huvudsakligen kvinnor, barn och gamla. Det är därför man vill få bort de godhjärtade arierna så att man kan börja bomba-på och offra-på till satan för fulla muggar. Även i boken så skriver f.ö. författaren att man vill göra sig av med alla arier, dvs alla vi vita kristna västerlänningar. Vi är ett alltför stort hot mot hela den sataniska agendan helt enkelt, och därför måste vi bort. Tyvärr för mördarkultens del så kommer man att misslyckas, eftersom de godhjärtade sanna människorna alltid segrar i slutändan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s