Sataniseringens sju punkter

Sataniseringen av Sverige pågår i detta nu för fullt. Här är det sju första punkter jag kom på under skrivandet av detta inlägg, något jag sysselsatte mig med under ett fåtal minuter. Men som vi säkert inser finns det betydligt fler punkter av satanisering. Lösningen på sataniseringen är att vi samtliga med omedelbar verkan börjar söka leva efter dygdernas principer.

Sataniseringens sju punkter:

1 … Avkristnandet av Sverige och övriga västvärlden

2 … Hyllandet av homosexualitet och sodomi

3 … Sexualiseringen av barnen

4 … Krossandet av familjen

5 … Abort

6 … Dygnetruntshoppandet

7 … Våld och drogkulturen

8 … ?

Uppdatering (dagen därpå): Råkade på en video på nätet: en svensk popsång (”Äckligt”) som på ett rent ut sagt äckligt vis sataniserar oss — framförallt de svenska ungdomarna — enligt punkter 1 till 3! Och denna djävulska anti-kristna, sodomi och sexpropaganda toppar dessutom i detta nu den svenska hitlistan. Bättre/värre exempel på satanisering får man leta efter. En i sanning satanisk sång och video. Se här Äckligt-videon.

2 svar till “Sataniseringens sju punkter

  1. Betänk hur snabbt denna satanisering gått, minns ännu vilken oerhörd stark reaktion det blev i Hylands Hörna när vi tittare oavsett ålder trodde att Per Oscarsson började strippa i slutet på -60 talet., min blivande svärfars upprörda ”men vad F-an har han för sig” och hur olusten lade sig tung över oss andra.SVT var det vapen man begagnade sig av direkt in i den svenska kärnfamiljen som man senare slog sönder medels borttagande av sambeskattningen och medias ständiga skymfning av ordet lyxhustru.De tidigare så sällsynta skilsmässorna började eskalera, även de med benäget bistånd av staten, vilket Swedbank till slut påpekade inför frågeställningen hur en ensamstående mor med två barn in facto hade 10 000 mer att leva på i månaden än ett gift par med samma antal barn.

    Kyrkornas nya liturgi gjorde att allt fler avhöll sig från ett besök då man upplevde sig enbart som delaktig i en teaterpjäs, de äldre orkade inte resa sig upp o ner i tid o otid, budskapet blev av underordnad betydelse.Homosexuella präster blev droppen som urholkade stenen.

    Sedan gick det som på räls med dina punkter, alla former av perversiteter plockades fram och prioriterades vilket fick en äldre kvinnlig vän på -70 talet att utbrista ”fallos sitter i högsätet och kulturen ligger i sin vagga”.I skolorna införde man sk grupparbete, barnen skulle ju likriktas gud bevars och lärarens auktoritet underminerades medvetet.INGENTING har skett omedvetet, allting är noga planerat och man behöver sannerligen inte lida av några konspirationsteorier när man själv varit med om hela händelseförloppet och vet hur bit lagts till bit.

    I och med -80 talet var det slut med några som helst familjeprogram på TV under veckoslutet, de unga skulle drivas ut i gäng, många till drogberoende.Föräldrarna ovetande besöks nu skolorna av representanter från RFSU med sina nya perversa framställningar.av sexualundervisning.En bekant hushållslärare berättade på -80 talet att anslagen i skolan var så små i hemundervisningen att de enbart räckte till usel snabbmat vilket tydligt avspeglas i vad som finns på affärernas rullband för den generationen.Ett försvagat o degenererat svenskt folk har nu länge varit målsättningen och sker inga förändringar kommer vi att gå under som de viljelösa robotar man skapat med avsikt.

  2. Per Oscarssons lilla utspel ter sig totalt oskyldigt idag, Greta, något som klart belyser hur lågt vi svenskar nu sjunkit totalt sett, eftersom utspelet upprörde så många när det begav sig, något få idag kan förstå. Det handlar hela tiden om att ”bryta ned barriärer” och att vara ”banbrytande” osv. osv. Och på något vis så har vi blivit intalade att det är bra att gå över gränsen och att allt det gamla, inklusive de moraliska sanningarna, är fel, gammalmodiga, kränkande, odemokratiska eller tom rasistiska. Till mångt och mycket får vi dock skylla oss själva, då vi accepterat inviten från sataniserarna och deras medlöpare. Folk är dock inte ensamt skyldiga till det som sker, för hur kan oskyldiga barn förstå vad som sker med dem och att det som sker med dem är den mest djävulska form av hjärntvättning? Tyvärr så har man underminerat föräldrarnas auktoritet och på så vis försvagat dem till sådan grad att de ofta inte längre kan försvara de egna barnen från pk-propagandan i dagis och skolan. För dem av oss som vet vad som pågår så handlar det numera endast om att gå från klarhet till klarhet. Varje ny incident gör oss än mer övertygade i dessa frågor, och vi finner i gamla texter bevis på att det verkligen finns en tanke och plan bakom sataniseringen, inte minst i de s.k. Protokollen, där man på flera ställen gör klart för läsaren att sataniseringen av de kristna barnen och ungdomarna står mycket högt upp på agendan. Att med flit korrumpera barn och ungdomar är troligen det värsta brott satan och hans folk pysslar med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s