Putin president på nytt!

Bra för Ryssland och världen i övrigt är det att store ryske ledaren Vladimir Putin nu blivit vald till president igen. Vi får nu hoppas att han fortsätter det fina arbete som han och hans trogna mannar — vilka f.ö., vad jag förstår, är kristna — sysselsatt sig med det senaste decenniet.

Sataniseringen av Ryssland har nu avbrutits, något som Putin måste hyllas för. Men det är inte slutarbetat än, inte på långa vägar, något vi inser p.g.a. hur svartmålad Putin och fränder är här i Väst. Man har t.o.m. försökt mörda honom, flera gånger — sådant hat har man för honom och den ryska kyrkan.

Putin är idag världens främste ledare, en ledare som söker fred, men som trots detta stämplas som en diktator! Samtidigt så hotar den svarta judaspresidenten i USA med att dra igång ett storkrig i Iran — utan att någon störs av det! Obama, denna äckliga lilla judas, kallas inte för en ny Hitler någonstans — trots att han, denna fredspristagare, bara så sent som igår satt i överläggningar med den israeliska premiärmistern om hur snart man kunde börja bomba Iran!

Det hela är helt sjukt och ett praktexempel på s.k. Orwelliskt dubbelspråk — där krig är fred, och fred är krig! Presidenten som söker fred är en demon, medans den som söker krig är en ängel! Och allt detta går vi på. Vi litar inte på våra egna ögon, utan blott på vad media förtäljer. Vi får därför skylla oss själva när det som komma skall … kommer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s