Vem som hatar Putin

Om man vill veta vem eller vilka som styr över det mesta av det mesta av Väst och världen i stort, så är det bara att titta på vem eller vilka det är som svartmålar Vladimir Putin och hans fränder.

Vi inser då att dem som svartmålas av media här i Väst är fiender till dem som styr och ställer här i Väst. Vi inser då att det som Putin och fränder står för på något vis stör dem som styr och ställer här i Väst, eftersom man svartmålar honom på det vis som man nu och sedan flera år tillbaka gör.

Så vad är det då som stör så himla mycket med Putin och fränder? Svaret är uppenbart: Man, d.v.s. Putin och fränder, är KRISTNA, dock ej pk-kristna, d.v.s.  sk-kristna som hyllar sex och snusk; Man är patrioter, med allt vad det innebär, inte minst vad gäller skötandet av den egna ekonomin och de egna gränserna.

Där har vi orsakerna till att man hatar Putin här i Väst. Enkelt och klart.

Fast riktigt sant att man, d.v.s. alla vi svenskar och övriga europeer, hatar Putin här i Väst är det självfallet inte. Sanningen är istället den att en satanisk anti-kristen bankbasared israelvänlig kabal — som gömmer sig bakom oss! — är den som hatar Putin, hans fränder och den ryska kyrkan, och att denna kabal via media, som man kontrollerar, sprider sin propaganda och sitt gift över i stort sett hela världen.

Problemet idag för denna kabal är dock att vi nu via nätet klart kan avslöja alla dess lögner och känna igen alla dess judaspolitiker: Ty det är dessa judaspolitiker som hela tiden tar till orda mot världens kristna patrioter — t.o.m. mot de egna landsmännen om så skulle krävas…

9 svar till “Vem som hatar Putin

 1. bra artikel, men jag skulle vilja lite korrigera frasen ”hyllar sex”.

  Den dekadanta singel-kulturen i väst är ABSOLUT ingen hyllning till varken sex eller kärlek! Det är snarare ett hån mot guds skapelse: sex inom äktenskapet – som är en GÅVA tlll man och kvinna. (alltså man och hustru). Tänk över den formuleringen..

  Att sen de råkar vara väst som hyllar otrohet, homosex och aborter idag – ja de är ju ännu värre. Jag tror inte de slutar bra för västvärlden.. inte alls bra…

 2. Kanske har du en poäng där, Mirnij. Sex i sig är naturligtvis inte av ondo. Det som är av ondo är när man, som nu, uppmuntrar barn och ungdomar att så tidigt som möjligt börja leva ut så många sexuella fantasier som möjligt med så många som möjligt, och då gärna sjuka fantasier — samt det ohämmade sexuella livet bland vuxna.

  Att kalla det man nu pysslar med för ett hån mot Guds skapelse har du naturligtvis helt rätt i. Och inget hånar Gud mer än sodomi, speciellt i relationer mellan s.k. män och kvinnor. Jag kallar männen där för s.k. män, för som du säkert vet så är det männen som tvingar sina kvinnor att utöva denna styggelse, då ingen kvinna vill bli utnyttjad på detta sataniska vis, då hon känner sig förnedrad och kränkt.

  Att kvinnor går med på att bli sataniserade på detta vis beror f.ö.på att de är rädda att bli lämnade. Män som utnyttjar sina kvinnor i sodomi är vidare inga män, utan praktiserande homosexuella, som sedan ofta börja lusta efter unga pojkar, något som då gör dessa en gång i tiden normala män bedrövade.

  Och vad gäller västvärldens framtid så inser allt fler av oss nu att det ser mindre bra ut. Vi har dock visst hopp om bättring, inte minst tack vare den postitiva utvecklingen i Ryssland under Putins ledning.

 3. det där har du helt rätt i! en man som övertalar sin fru till sodomi (fel ingång) på sin fru borde få kulorna krossade i en nötknäppare!

 4. Alla kvinnor vars män försöker ”övertala” dem till sodomi gör klokt i att omedelbart kasta ut dessa missfoster, ty en man som vill kränka sin kvinna på detta vis är inget att ha. Han är vidare homosexuell i själ och hjärta och borde således inte leva tillsammans med en kvinna överhuvudtaget. Det är bättre för honom att leva ensam tills dess att han gör sig förtjänt av att få dela livet med Guds kanske främsta skapelse — kvinnan.

  Det viktiga i sammanhanget är därför att förhindra männen av idag från att gå över gränsen, för när man väl gjort det så är vägen tillbaka svår. Vi fattar nu bättre varför man är så himla måna om att få hjärntvätta våra barn och ungdomar med sodominpropaganda från så unga år som möjligt. Situationen i Ryssland är en av få ljusglimtar.

 5. håller med dig, men hoppas du önskar samma öde åt lesbiska. Detta är exakt lika sjukt, och exakt lika mycket emot Adam och Evas exempel.

  Sverige är ju ganska drabbat av lesb-sjukan, specellt bland feminister (som jag anser inte ens förtjäna att kalls ”kvinnor”)

 6. se den här videon:

 7. Vet inte om man bör gradera de olika styggelserna? Men för mig så är sodomi långt värre än s.k. oral-sex, något som har att göra med själva ”akten” i sig. Vill egentligen inte gå in på själva detaljerna här, då det är för äckligt, men kort sagt kan sägas följande : Mannens könsorgan är endast ämnad att användas vid samlag med kvinna, så att då istället avlämna de livsgivande spermierna på en plats för avföring är att håna Gud på ett rent ut sagt sataniskt vis. Lesbiska kan inte begå denna styggelse, och deras synd måste därför räknas lägre. Vill inte fördjupa mig i detta ämne för mycket, då det är för äckligt för mig att ens tänka på saken. Och det är så man ska känna: Man ska känna avsmak över att ens fundera kring sodomi. Tyvärr så konfronteras vi med det numera mer eller mindre dagligen i media. Annat var det förr.

 8. Men lesbiskt sex är alltid utomäktenskapligt – eftersom två av samma kön aldrig kan gifta sig eller ens förlova sig.

  En annan sak, som man måste förstå, är att ALLA icke-heterosexuella relationer som förekommer – uppmuntrar till ANDRA ickeheterosexuella relationer..

  När jag var 19 år tex, och såg i en bar (jag gick till barer i ungdomen), precis när jag flyttat till Sverige – då såg jag lesbiska som kysstes på krogen. Då började jag fundera – ”jaha, men om tjejer kan vara ihop med varandra, så kanske jag också kan göra så.. och prova samkönat”.. som tur var tog jag aldrig något ytterligare steg i den riktningen.. men jag känner tyvärr till andra som gjort det.

  Jag tror till och med dubbelmoralen hos vissa homofober, att tillåta lesbiskt sex, gör att fler män börjar överväga att exprimentera de med! Speciellt om de vuxit upp med feminism omkring sig och inte fått nån känsla av att de är MÄN.

  I övrigt väldigt bra blogg, men som sagt. Jag tror alla skulle må bättre av en mer kategorisk homofobi.

  Som förebild i denna avseende har jag mn ryska mor, som sade upp släktskapet med sin syster, som bor i Berlin, efter att ha fått veta att hon under några månader haft en ”lesbisk romans”. Mamma sade att hon blev för äcklad av att tänka på det, att hon rört en annan kvinna.

  Det är exakt så JAG som man skulle reagera, om min bror hade en homosexuell romans.

 9. Kan bara hålla med dig om allt du säger, inte minst vad gäller det dåliga inflytande på barn och ungdomar som homosexuella har. Fast de som öppet visar upp sig på det vis som du beskriver får även människor att bli stärkta i sin övertygelse om hur viktigt det är att leva moraliskt sanna liv. Vet f.ö. från ungdomar jag känner att flera av dem, och då är det tonårspojkar det handlar om, känner sig osäkra på sin sexualitet och tror p.g.a. detta att man är s.k. bi-sexuella. Jag har dock i raka ord förklarat saken för dem och fått dem att inse vilka de verkligen är. Vi inser här, i vilket fall som helst, varför man attackerar ungdomarna i västvärlden med sodomipropaganda på det vis som man gör.

  Önskar att våra politiker och våra s.k. kristna präster vågade säga ifrån. Från katolskt håll hörs det en hel del, men mer än tomma ord är det inte. Den ortodoxa kyrkan tar dock med bestämdhet avstånd från styggelsen sodomi, och vad vi nu behöver är troligen att de ortodoxa i Sverige öppet börjar göra sitt för att hejda sataniseringen av landet. Vi har ju över hundratusen assyrier i Sverige, och en av anledningarna till att denna folkgrupp befinner sig här är, tror jag, att stå upp för Kristendomen och dess moral. Känner inte till hur många ryssar som bor här, men ni är troligen tillräckligt många för att kunna göra det ni kan.

  Videon du länkade till blev inte postad på bloggen direkt p.g.a. wordpress spamfilter som automatiskt lägger alla kommentarer på kö om två eller fler länkar ingår. Har nu sett den, och allt som där avhandlas är naturligtvis sant. Vad många dock inte känner till är att satan och hans folk sedan över hundra år tillbaka har arbetat på detta projekt med att skapa ett tredje kön — allt för att orsaka kaos i samhället. Att utplåna gränserna mellan man och kvinna händer alltså inte bara, utan är planerat att ”hända”. Sådan ondska besitter dessa ”människor” — ofattbart men sant. Men saken är den att vi är dem nu på spåren och vet om vilka de är och vad som pågår. Via nätet har allt kommit oss till del. Straffet för dessa s.k. människor kommer att bli fruktansvärt och troligen resultera i deras totala undergång! Vi är människor, Guds högsta skapelse här på Jorden, och att medvetet söka satanisera oss — redan från dagis — är något som kommer att få digra konsekvenser för förövarna. Sanna mina ord…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s