Ska USS Enterprise offras?

3 svar till “Ska USS Enterprise offras?

 1. Risken finns

 2. Ruskaja tochka

  ja, eller nåt annat mål.. de kan ju tex plantera en bomb i Israel som dödar en stor del av statsledningen

  för ett par år sedan utförde USA en liknande false flag operation där man dödade hela Polens regering, i en ”flygolycka” på ryskt territorium, för att skapa en konflikt mellan Ryssland och Polen, för att lättare få Polen att gå med på att placera Natos robotförsbar på polskt territorium (något Polen länge tvekat på, för att inte äventyra de förbättrade relationerna med Ryssland)

  En enda person med grön laser i handen, kombinerat med ett falskt anrop på radion, kan orsaka en sån flygkrash i dåligt väder…

  Jag tror det var USA. Det finns ingen annan som kan ha haft intresse av det.

 3. Att säga att USA utför olika typer av falsk flagg-operationer är inte hela sanningen, eftersom USA är styrt av anti-kristna storbanksägare med dubbla medborgarskap, och det är dessa mörkervarelser som bestämmer från bakom kulisserna. Läs mer om saken på Real Zionist News — en suverän websajt som drivs av en rysk-ortodox munk. Exakt vad ”flygolyckan” gick ut på känner jag inte till, men att det är något som stinker rejält där inser vi väl alla? Att skapa omsämja mellan Polen och Ryssland är nog inte hela saningen. Men, som sagt, jag har inte forskat i saken. En sak är dock klar : Operationen blev ett fiasko, då den öppnade ögonen på miljontals människor världen över och fick dem vidare att fördjupa sig än mer i Katyn-massakern, något jag själv f.ö. då gjorde. Och vad gäller Katyn-massakern så vet jag nu sanningen — och allt detta beror på ”flygolyckan”. Inget ont som inte har något gott med sig således.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s