Hen

Ingen har väl undgått hur man nu, utan att ha konsulterat någon, påtvingat oss alla ett helt nytt begrepp med bluffordet hen. För ett blufford är det. Man kan nämligen inte vara en hen — då vi alla föds som antingen en pojke eller en flicka. Så varför försöker man nu tvinga på oss detta sataniska otyg? Svaret är att man vill göra oss alltmer könslösa genom att avmänskliga oss så mycket som det bara går, något som är själva målet i sig. Man vill vidare försvaga mannen alltmer gentemot kvinnan, eftersom mannen är farlig för den styrande kabalen av mörkervarelser, eftersom mannen är kapabel att samla ihop sina styrkor och med vapen störta regimer som ställer till ofog, likt den EU-kontrollerade ”svenska” regim vi nu förslavas av. Ju svagare mannen är, desto bättre för dem som styr m.a.o., och genom att göra oss alla till könlösa hen, så har man kommit en bra bit på väg. Som könlösa avmänskligade människor, d.v.s. människo-odjur, så är det vidare än mer lätt att sprida sodomipropaganda bland oss, eftersom sex med alla andra oavsett kön då blir en självklarhet; för hur kan det vara fel att ha sex med en hen om alla är hen och man själv är en? Ordet hen är vidare ett viktigt steg i omvandlingen av svenskan till s.k. Orwelliskt nyspråk, för i.o.m. detta sataniska blufford så kan man på sikt ta bort hon och han, pojke och flicka, kvinna och man och allt gott som dessa gudomliga begrepp står för, inklusive äktenskapet och familjen. Rätten att skaffa barn kommer snart även den tas ifrån oss om inget drastiskt händer. Vi behöver förstå att satan och hans folk är mammonister som dyrkar pengar och världslig makt vilka sedan dessutom hatar alla former av andlighet. De är kommunister, d.v.s. de vill, via staten, ha total kontroll över allt. Allt måste därför tas över av staten eller göras business av. Inget får vara gratis och inget får vi små medborgare äga. Och genom att göra oss alla till könslösa hen så är det efterlängtade målet att krossa familjen och isolera oss alla än närmre än tidigare. Bluffordet hen är sålunda ett satansikt ord som inte fyller någon funktion alls, åtminstone ingen som gynnar vanliga och normala människor. Vi bör därför inte använda oss av det, utan istället börja återanvända de gamla vackra feminina ändelserna och kalla våra kvinnor vid deras sanna namn : lärarinna, hjältinna och gudinna…

Läs här vad jag skrev om det nya satansordet hen för lite drygt ett år sedan.

5 svar till “Hen

 1. Ruskaja tochka

  ”Svaret är att man vill göra oss alltmer könslösa……”
  ”Man vill vidare försvaga mannen alltmer gentemot kvinnan, eftersom mannen är farlig för den styrande kabalen av mörkervarelser, eftersom mannen är kapabel att samla ihop sina styrkor och med vapen störta regimer som ställer till ofog……”
  _______________________________________
  mycket mycket bra skrivet! du är klok!

 2. Kul att du tyckte att det skrivna var bra. Vad som är mindre kul är dock att det skrivna är alltigenom sant. Mannen ska bort helt enkelt. Han ska snöpas och avväpnas och snart även fråntas rollen som pappa. För när man tänker på saken, så kan man ju inte tillåta att vanliga människor, d.v.s. en man och en kvinna, ska få inneha rätten att få skapa nya liv helt på egen hand — gratis dessutom. Nej, familjen måste bort, så att man kan isolera oss totalt från alla andra en gång för alla. Ensamma blir vi sedan ett lätt byte.

 3. Ruskaja tochka

  Jag kommer DIREKT att ta min son ur dagis ifall de där visar tecken på genustänk, eller ifall de antyder att han har nån bokstavsdiagnos etc (bokstavsdiagnoser är en del av strategin för att sjukdomsförklara manligheten redan i pojkstadiet)…

  Detta förstår många invandrare, som jag tex… Ja vet inte varför dina svenska landsmän inte vill förstå det (de flesta av dom verkar inte förstå). Ska verkligen vi invandrare va tvugna att ta itu med genusmänniskorna och driva bort dem? Varför kan inte ni svenskar göra det själva?

  Där jag bor så är det bara muslimer och några kristet ortodoxa syrianer, som vågar göra motstånd när de uppmanar pojkar och flickor att tillsammans se på sexfilmer, prata om HBT-rättigheter osv….

 4. Ruskaja tochka

  Jag kan tillägga en sak! Ordet HEN har en motsvarighet i många språk. Tex i Turkiska ”o” och i finska ”on”.. Det är könsneutralt!

  MEN dessa genusmänniskor har totalt missuppfattat dessa ord. De är inte till för att dölja könet! Tex i turkiska så säger man visserligen inte han/hon, MEN man säger förnamnet oftare, man säger ”flickan” eller ”pojken” tex.. och dessutom är adjekiv könsuppdelade.. tex man säger ”idiot” om en man och ”dåra” om en kvinna, osv…

  Så de språk som har hen-formen är absolut inga könslösa språk! Och både den turkiska och den finska kulturen är mer könstraditionell än den svenska!

  Så genusfolket har helt andra syften med detta ord, än syftet detta ord har i de språk där det redan finns!

 5. Du menar alltså att du vill lämna din son i händerna på för dig totalt okända privatpersoner, vilka sedan kan hjärntvätta honom med anti-kristen pk-propaganda dagen lång? Har du glömt bort barnboken om de två homosexuella girafferna? Böcker av den typen återfinnes nu på dagis landet runt! Betänk även att alla statliga dagis är sekulära.

  Vad sedan gäller alla ortodoxa invandrare, så tror jag på fullt allvar att anledningen till att ni är här är att få Sverige tillbaka på den rätta vägen igen, d.v.s. tillbaka mot de kristna värderingarna. Svenskarna är nu alltför pk-skadade för att kunna få något vettigt gjort. Assyrierna är tveklöst ett av världens mest utsatta folk, men om några är kapabla att leva under ett konstant hot om utrotning så är det troligen de gamla krigarna från Assyrien. De var ett av de första folk som tog till sig Kristendomen, och de kommer nu i slutfasen av det stora spelet att återigen spela en avgörande roll — kanske även här i Sverige.

  Intressant är det du skriver om ”hen” och det vis som man här hos oss missbrukar ordet och använder det som ett vapen mot allt manligt. Alla som träffat på finländare vet naturligtvis om att de är mindre pk-skadade än svenska storstadsbor. Ordet ”hen” har sålunda inte samma betydelse där som den är tänkt att ha här. På den svenska landsbygden är man f.ö. alltjämt traditionella när det gäller könsrollerna, något som ger oss visst hopp.

  Stort tack till dig Ruskaja för dina oerhört viktiga kommentarer.

  Läs här mitt inlägg om ”giraffboken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s