SR:s sataniska sexpropaganda!

Häromdagen, när jag råkade klicka in på SR:s hemsida, så hade man på första sidan, allra högst upp, en tecknad bild på en naken kvinna liggande på rygg på en säng. Benen hennes var särade för att ge plats åt en man, som även han var naken, och denne man hade sitt huvud mellan just nämnda ben. Det handlade om en akt av s.k. oral-sex.

Bilden i fråga gjorde reklam för SR:s sex och snuskprogram ”Ligga med p3” — ett program som det möjligen kan finnas ett behov för — men som det definitivt inte skall göras reklam för på SR:s hemsida på detta avskyvärda vis, med äckliga porrbilder och djävulsk propaganda. I anslutning till bilden stod nämligen att läsa något i stilen om hur man bäst kan ”gå ner” på sin partner!

Som jag tidigare har avhandlat här på bloggen, så hade en liknande bild på BBC:s hemsida orsakat totalt uppror i England om den visats där; och de ansvariga hade inte bara förlorat sina jobb PÅ STUBBEN, de hade även blivit polisanmälda och kanske även åkt på fängelsestraff. Deras karriärer vid BBC hade dock varit över för alltid.

Men här i det sataniserade svenska skitsamhället så är det fritt fram att posta vad fan som helst på SR:s och SVT:s hemsidor, utan att någon ens lyfter på ögonbrynen. Ur led tiden sannerligen är.

Vad det handlar om i fallet ”Ligga med p3” och deras sex och snuskpropaganda är tveklöst en kriminell handling : Förledande av barn och ungdom — ett brott som enligt svensk lag skall ge fängelsestraff vid grövre fall, som detta. För grovt är det när barn och ungdomar, vilka oskyldigt klickar in till SR för att kolla hur det gick i Melodisfestivalen, eller hur den senaste fotbollsmatchen slutade, blir konfronterade med porrbilder likt den jag ovan beskrivit har.

9 svar till “SR:s sataniska sexpropaganda!

 1. Ruskaja tochka

  oralsex är bra och hälsosamt, men det ska inte visas upp i offentligheten. oralsex har inget gemensamt med analsex eller lesbiskt sex.
  Om en man och en kvinna är gifta och lever ihop så är det till och med en fördel för dem båda känslomässigt att hålla på med det.

  Men som sagt de är inget för offentligheten.

 2. Håller inte riktigt med dig vad gäller oral-sex, men jag kan leva med det i relationer man och kvinna. Fast inlägget handlade huvudsakligen om det sjuka samhälle vi nu lever i som öppet och ogenerat visar sex och porrbilder i media och på så vis påtvingar våra barn och ungdomar denna sexpropaganda. Det har nu gått så långt att jag uppmanar alla föräldrar att inte låta barnen ensamma få se på TV eller surfa på nätet. Man bör vidare ej ha barnen i statliga dagis och, om möjligt, ej i våra skolor.

 3. Ruskaja tochka

  * sex hemma mellan man och kvinna = alltid vackert och fint !!! en man som kysser sin kvinnas vagina är ett tecken på enorm kärlek och uppskattning, till skillnad från lekar som involverar avföringsöppningen)

  * Sex i offentligheten = porr, smuts och dekadans!

  en extremt skillnad

  Det är som att jämföra en förlossning som sker på en scen framför publik på Sergels torg- med en förlossning som sker hemma eller på BB… Det ena blir en askyvärd och vidrig show – det andra blir en minnesvärd och naturlig process i livet…..

  ungefär så ser jag på skillnaden.

 4. Jag känner inte till exakt var den ortodoxa kyrkan står i frågan oral-sex, men jag tror nog att man tar avstånd från det? Har för mig att jag läst något på Broder Nathanaels sajt om saken. Vår svenska skitkyrka har dock som vi vet ingen åsikt om någonting längre vad gäller moral och anständighet. Vad gäller övriga religioner så tar buddhismen klart avstånd från alla former av sex, utom vanliga samlag, något Dalai Lama öppet påpekat till bögarnas stora förtret. Men som du så ser jag en klar skillnad mellan sodomi, som ju är en avskyvärd styggelse, och alla övriga former av sex. Det viktigaste just nu är dock att få stopp på sexualiseringen av våra barn och ungdomar, och extra viktigt är självfallet att stoppa den sataniska sodomipropagandan som de tvingas på redan fr.o.m. dagis. Den positiva kristna utvecklingen i Ryssland ger oss hopp inför framtiden, och det är där de svenska ortodoxa (vilka nu väl måste vara bortåt två hundra tusen?) nu kommer in i bilden. Är det en grupp invandrare vi nu måste ta in fler av här i det sataniserade Sverige så är det f.ö. våra ortodoxa bröder och systrar i nöd från Mellanöstern med omnejd, för med deras hjälp så kan avkristnandet av vårt kära hemland stoppas.

 5. Bra skrivet. Håller med om allt, särskilt det du säger om SR.

 6. Ett klart fall av förledande av ungdom. Helt klart. Det blir bara värre och värre här i landet.

 7. Undrar om man inte kan polisanmäla SR? Klickade på länken till wikipedia som du lagt in och för mig så råder det inget tvivel om att SR brutit mot lagen.

 8. Rolf, Richard och Andreas, tack till er för era fina kommentarer. Det känns bra att veta att folk i gemen är emot det som Sveriges Radio och övriga svenska skitmedia pysslar med när man med flit sexualiserar våra små och oskyldiga barn på detta vis. Det talas ju bara nu idag om hur man ska kunna förhindra porr från att kunna spridas på nätet på det vis som f.n. sker : I England diskuterar landets premiärminister David Cameron som bekant saken med representanter från det stora internetföretagen. Där tar man således sexualiseringen av barnen på största allvar! Samtidigt som detta pågår i England så skämmer vårt eget Sveriges Radio alltså ut sig på detta äckliga vis! Inte konstigt att det första som folk utomlands tänker på när de hör att man är svensk är sex och snusk och lättfotade kvinns. Vad gäller din fråga, Andreas, så tror jag att man mycket väl kan polisanmäla SR. Vi får hoppas att så nu även sker.

 9. Det har varit väldigt mycket trafik till detta inlägg de senaste dagarna (1000 hits). Kanske kan det då vara intressant att få veta att jag skrev ett nästintill identiskt inlägg förra sommaren, som dock behandlade ett än värre fall vid SR! Läs själva här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s