Historielärare

Har alltid varit intresserad av historia och har även studerat ämnet på hög nivå — eller rättare sagt ”låg nivå” (universitet) —  men skulle aldrig kunna tänka mig att arbeta som historielärare vid någon av ”våra” skolor.  Anledningen? Är inte kapabel att stå framför mina unga landsmän och ljuga dem rakt i ansiktet dag ut och dag in. Totalt ohederligt hade det varit att bedriva sådan verksamhet : att medvetet gå med på att föra unga svenskar, vilka lita på mig, bakom ljuset för egen vinning skull (tjäna pengar)! — Ja, man skulle rent ut sagt kunna hävda att det vore djävulskt att göra så.

Faktum är att jag inte tror jag hade varit kapabel att undervisa i något ämne vid någon av våra skolor, då man numera tvingas att hylla den sekulära och sataniska bankgangstermördarideologin vid tillfälle — oavsett vilket ämne man utlär eller vilken roll man har vid dessa anstalter  (vaktmästare, städtant eller s.k. lärare/lögnare). Istället så bedriver jag, likt miljontals andra världen över, mina studier så långt borta från våra universitet som möjligt är, då dessa platser är lögnernas nästen.

Faktum är att de studier som jag pysslar med vida övergår förståndet som våra s.k. skriftlärda och högt ansedda professorer innehar. Faktum är att vår historia från början till slut, men speciellt vad gäller ”händelserna” de senaste 200-300 åren måste skrivas om : Ty något saknas : Sanningen! Faktum är att man utan vidare kan ta så gott som varenda s.k. historiebok som man har stående hemma i bokhyllan och kasta dem samtliga i soptunnan! — med gott samvete dessutom! Faktum.

Det finns på nätet mängder med kompetenta personer vilka sysselsätter sig med att nu revidera vår historia, så att vi får veta sanningen, och deras verk finns alltsomoftast att läsa där — helt gratis. Mängder med historieböcker värda namnet finns likaså att införskaffa för den som så önskar. Tyvärr så är ”våra” bokförlag under pk-kontroll och underlåter av denna anledning att publicera det som borde publiceras. Man publicerar istället lögner i formen av icke-patriotisk samt anti-kristen propaganda avsedda att hjärntvätta oss alla till att älska våra egna slavägare och vår egen förslavning…

Ett svar till “Historielärare

  1. bra skrivet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s