Invandringens bakomliggande orsaker

Få svenskar och andra västerlänningar har insett att det finns tanke bakom den ohejdade utomeuropeiska invandringen till våra hemländer. Det finns en plan bakom det hela.

Att miljontals utomeuropeer kommer till våra trakter sker inte bara — Det är planerat att ske! Utomeuropeerna drivs hit med flit! — allt för att underminera Europa inifrån, för att på så vis motverka alla icke EU-vänliga strömningar.

Men detta är inte hela sanningen : än värre blir det när vi inser att utomeuropeerna som kommer hit till våra hemländer även är tänkta att krossa Kristendomen, bankgangsterismens största hatobjekt. Separationen stat/kyrka måste nämligen tas till sin slutfas — kyrkans upphörande.

Av den anledningen så drivs miljontals muslimer hit till väst. Deras uppgift är alltså att skynda på avkristnandet av Europa och övriga vita kristna hemländer — något de gör genom att segregera sig från de kristna (d.v.s. alla tillhörande ursprungsbefolkningen — oss! Att du inte är troende eller går i kyrkan har inte med saken att göra, för du räknas av muslimer och judar som kristen ändå.), konfrontera kyrkan och bygga så många moskéer som möjligt.

Detta stora projekt med att avkristna Europa och Väst har pågått sedan mycket lång tid tillbaka och kommer inte att vara avslutat förrän samtliga kyrkor har rivits eller stängts … eller kanske omdanats till annat, typ kontor, bostäder, lager, idrottshall, möteslokal eller vad som helst annat.

Så där har ni, kära läsare, svaret på frågan angående invandringen. Allt annat än angenämt att läsa, men, sorgligen … alltigenom sant!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s