Sluta sälja ut Sverige!

Politikernas huvuduppgift är att sälja ut Sverige, vårt Fosterland. Faktum.

Pudlarna och luspudlarna arbetar dag som natt på detta projekt: att sälja bort allt vi svenskar gemensamt äger till sina sanna herrar, de internationella storbanksägarna; och det finns inget du, bäste läsare, kan nämna som ”våra” pudlar och luspudlar inte ämnar sälja bort.

INGET! — Ty allt som kan säljas bort kommer att säljas bort. Faktum!

Så vad har vi att vinna på detta, denna utförsäljning till utländska bankgangsters och associerade av alla våra gemensamma ägodelar?

Svaret är att vi inget har att vinna på saken alls, snarare tvärtom : Vi har allt att förlora!

För som tidigare många gånger förklarats här på bloggen : Den som inget äger är en slav!

Vi svenskar kommer alltså inom en inte allt för avlägsen framtid att vara slavar i vårt eget hemland! — om vi inte snarast möjligt kan stoppa pudlar och luspudlar från att fortsätta med sina planer för oss alla.

Pudlarna hoppas att göra egna vinningar på sitt förräderi, men de har dåraktigt givit internationella storgangsters av synnerligen ondskefull natur sin tillit, vilka för övrigt tveklöst, när allt är över, kommer att göra sig av med alla medhjälpare vilka tillhör fel typ av folk.

Ty så fungerar ondskan : Ingen är dess vän. Alla som ger sig i lag med den kan som bäst bli dess medhjälpare — dock endast för en tid. Men när man inget mer har att bidraga med … så slängs man obönhörligen på soptunnan, och där får man sedan ligga och ruttna bort, avskydd och föraktad av båda sidor.

Tyvärr inser inte pudlar och andra medhjälpare vad man är inblandade i, eftersom man, om man så gjorde, omedelbart hade distanserat sig från ondskan, d.v.s. den internationella bankgangsterismen, vilken för övrigt är satanisk till sin natur.

Vi måste alltså stoppa all vidare utförsäljning av Sverige, inklusive utförsäljningen av alla våra företag, skolor, sjukhus, vägar, elbolag, skog, vatten, järn o.s.v., och allt vi redan har sålt ut måste vi återkräva — till fullo!

2 svar till “Sluta sälja ut Sverige!

  1. Känner du till någon protestlista, om det nu hjälper…?

    Just nu apropå kaliber idag ”Regeringen säljer ut Sveriges naturtillgångar, nöjd med att få en promille av vinsten ( andra länder kräver minst 30 % av utländska bolag) Detta till priset av en – för all framtid ? – förstörd natur.”

    Själv har jag ej hunnit lyssna än utan detta är en polare på en mailinglista som skriver.

    /B

  2. Protestlista? Nej, tyvärr inte Berit. Vi får väl istället alla nu så gått vi kan dra vårt strå till stacken genom att använda nätet till vår fördel och protestera där, via bloggar eller facebook och annat. Huruvida ens det i slutändan hjälper till är dock svårt att sia om. Förhoppningsvis kan en och annan politiker vakna till och inse den prekära situation vi alla nu befinner oss i och sedan börja handla därefter. Vi här i Väst befinner oss för övrigt i en ny version av krig — ett krig där man inte bombar sönder det vi har, på det vis man gjorde förr, utan istället stjäl det från oss … utan av vi ens inser vad som pågår eller vilka tjuvarna är. Vi inser såklart vilka tjuvarnas medhjälpare är, politikerna/pudlarna, men tjuvarna själva är för oss okända — och däri ligger själva dilemmat … ja, rentav pudelns kärna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s