Historia och sanning

Alla historieböcker saknar något : SANNINGEN!

Det finns inte en historiebok utgiven idag vid något av våra stora och etablerade bokförlag som inte är TOTALT SANNINGSLÖS! Faktum.

Faktum är att man utan vidare kan ta varenda historiebok (av den typ jag just beskrivit) som man har hemma i bokhyllan — och med gott samvete kasta dem samtliga i soptunnan! Obs, ingen överdrift! Ty sanningen lyser med sin frånvaro i dem samtliga!

Lögnerna och propagandan som de vilka äger och kontrollerar media fyllt upp våra/deras historieböcker med får en att häpna — om man har ett ännu fungerande förstånd, vill säga. Utan ett fungerande förstånd … så kan man inte inse att något är fel! Kanske förstår vi nu varför man vill hålla oss neddummade och pk-kontrollerade?

Lögnerna och utelämnandet av sanning i fallen de franska- och ryska revolutionerna samt de två världskrigen (för att ta några exempel) är så omfattande att man knappt kan fatta det är sant.

Att det nobla och godhjärtade tyska folket alltjämt svartmålas som ondskefulla nazister, inte minst via TV och filmer, visar oss hur oerhört måna man är att hålla bluffen i gång.

Revisionisternas goda arbete med att bringa reda i oredan har dock nu börjat ge resultat :  Ty folk köper inte längre lögnerna rakt av, speciellt inte när man som nu stoppas från att ställa frågor om alla oegentligheter under krigsåren genom att på kontinenten kastas i fängelse i tre år om man ifrågasätter den officiella historien!

Du får alltså tre års fängelse för att ställa ”fel” frågor! Även advokater som försvarar frågeställarna i domstolen riskerar fängelsestraff! Och snart kan vi ha samma lagar här?

Sanningen om de europeiska revolutionerna och de båda världskrigen är för övrigt att de skyldiga till dessa djävulska hemskheter och folkmord var ett sataniskt kriminellt nätverk av internationella bankgangsters, vilka tyvärr alltjämt är fullt verksamma i vår omedelbara närhet, ivrigt ämnande att göra slut på oss alla och stjäla alla våra tillhörigheter, något man ämnar så snart som tillfälle därtill finns.

Uppnåendet av detta, deras stora mål, sysselsätter dem dygnet runt, året runt, generation efter generation : Ty sådant hat har man för oss alla och de våra.

Och betänk även att det är sant som påstås :  att den som kontrollerar nuet kontrollerar förflutenheten, och att den som kontrollerar förflutenheten kontrollerar framtiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s