Putin: världens främste ledare

RUSSIA-RELIGION-ORTHODOX-CHRISTMAS

Vladimir Putin, denne noble och djupt fromme kristne man, är tveklöst vår tids främste ledare. Han älskar sitt hemland och sitt folk och gör allt i sin makt för dem — bl.a. genom att hylla de eviga moraliska lagarna, värna om familjen och skydda barnen från satanisk propaganda. Att han skyddar barnen från västerländsk bögpropaganda har han nu blivit kritiserad för av ”våra” politikerpudlar, dessa perversa ynkel — ett talande bevis på hur lågt Sverige, världens kanske mest sataniserade land?, nu sjunkit på den moraliska fronten.

Putin har vidare genom sitt oförtröttliga fredsarbete förhindrat den krigshetsande Israel-alliansen från att starta nya helveteskrig i Mellanöstern. Israel-alliansen har nu i det närmaste blivit besegrad i Syrien och den har därför ännu inte kunnat ge sig på Iran — till mycket stor del tack vare den store ryske ledarens resoluta agerande. Trots detta faktum så svartmålas Putin å det grövsta av media här i Väst — när han borde hyllas som den hjälte han är!

Vi leva nu i sanning i Orwelliska tider när det nu är uppenbart för alla med någorlunda sunda förnuft att ondskan hyllas samtidigt som godheten bespottas och när krigshestarna (typ Obama) älskas och fredsälskarna (Putin och fränder) hatas. Om det är någon som är värd Fredspriset så är det f.ö. Putin, för ingen har gjort mer för världsfreden det senaste årtiondet än just han…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s