Attacken på Putin trappas upp

Svartmålningen av Ryssland och store ryske ledaren Vladimir Putin trappas nu alltmer upp. Den falske och feminine amerikanske marionettpresidenten, kenyanskfödde Obama, nobbade som bekant det sedan länge inplanerade toppmötet med Putin p.g.a. ryssarnas försvar av Edward Snowdens asylsökning i Ryssland — första gången sedan Kalla Krigets slut som en amerikansk president ställt in ett inplanerat möte med en rysk president.

Att USA och Ryssland inte har något utlämningsavtal var för Obamas regim ointressant i sammanhanget. Att Ryssland sedan har som praxis att ALLTID ge politiska flyktingar asyl har man heller inte tagit någon hänsyn till. USA-maffian krävde Snowdens huvud på fat, något den hedervärde och orädde Putin inte gick med på, då han ej är korrumperad till lydnad som ”våra” svenska politikerbedragare.

Faktum är f.ö. att Snowdens asyl i Ryssland i praktiken var klar så snart som hans plan landat i Moskva, något alla parter visste på direkten. Putin kunde inte påverka utgången även om han så önskat, eftersom inte ens han inte kan ställa sig över rysk lag — ett bra bevis på vilken maktfullkomlig diktator Putin är som följer rysk lag till punkt och pricka.

Obama har nu skämt ut sig igen inför en hel värld när han beter sig som en grinig barnunge, och speciellt patetisk är orsaken — fejkad upprördhet över att ryssarna gjorde det rätta och försvarade en s.k. visselblåsare (en man som är beundrad över hela världen för sitt mod och hyllad som hjälte, bl.a. av den noble Ron Paul) mot utlämning till en erkänd tortyrdiktatur och krigsförbrytarnation, USA!

USA, landet där man öppet deklarerar att det var värt att mörda en halv miljon irakiska barn för att bli av med Saddam Hussein!!!

Och detta land har nu Sverige officiellt ett underbart förhållande till, något den ”svenske” överluspudeln Reinfeldt gladeligen öppet erkänner.

Sverige, som under lång tid var en nagel i ögat på USA, inte minst under Vietnam-kriget, går nu i USA:s ledband. För nu så kämpar våra trupper sida vid sida med amerikanska mördartrupper i dessas orättfärdiga krig i Afghanistan.

Och bara de senaste dagarna så har det från allehanda olika håll krävts att Sverige och andra länder skall bojkotta såväl Fri-idrotts VM (som börjar inom kort) som Vinter OS nästa år. Orsaken därtill är att man i Ryssland tydligen bedriver en häxjakt på homosexuella samt inte respekterar de s.k. mänskliga rättigheterna.

Att man respekterar barnens rättigheter att slippa bli sexualiserade redan från dagisåldern av homosexuella organisationer anser ”våra” ledare vara värsta sortens ondska, och detta är nu nästan fullt i samma klass som de värsta krigsförbrytelserna begångna under Andra Världskriget.

Så vad är det som pågår?

Svaret är att ett internationellt bankbaserat mördarsällskap som hatar oss alla har ett problem med Putin, den ryska befolkningen (som till 95 % stöder Putin till 100 %) samt med Putins allierade, och därför sprider man nu sin propaganda till alla som vill lyssna på lögnerna.

Mördarsällskapet, d.v.s. israel-alliansen, är nämligen desperata att störta den s.k. syriska regimen under Assad (Ordet regim används istället för regering när man vill svartmåla en regering, en välbeprövad propaganda metod), samt dra igång ett nytt helveteskrig i Mellanöstern : Iran.

Putin och fränder hindrar således mördarsällskapet från att kriga-på obehindrat — var detta så önskar, när detta så önskar; och därför så svartmålas Putin på det vis som nu sker. Man försöker t.o.m. jämföra Putin med Hitler! — allt för att få folk att hata honom och hans s.k. regim — vilken alltså är en folkvald regering!

De som är insatta i vad som pågår låter sig dock inte luras. Vi vet att Putin är världens idag främste ledare och en av vår tids stora fredsapostlar samt en sann kristen, som värnar om livet, försvarar de moraliska lagarna och söker fred till varje pris.

Länge må han leva…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s