Det Tyska folkmordet

De flesta av oss vet om att Tyskland fick betala ett fruktansvärt pris i blod och landavträdelser (en tredjedel av sitt territorium) efter kriget, men få av oss känner till att bortåt tio miljoner tyskar miste sina liv EFTER att kriget var tillända — på direkt order från de allierade hjältarna!

Eisenhower var en av de skyldiga. Denne germanofob hatade av någon outgrundlig anledning det tyska folket passionerat och troligen var detta orsaken till att han på ett år blixbefordrades — från att ha varit en total nobody, till en femstjärning general med högsta ansvaret över de allierade styrkorna!

Denne avskyvärde man, detta monster i människogestalt, såg egenhändigt till att så många som 1.7 MILJONER tyska soldater — vilka frivilligt nedlagt sina vapen och överlämnat sig själva till de allierade styrkorna och, som man trodde (dumstristigt och godtroget), till en rättvis och mänsklig behandling — blev systematiskt utrotade i gigantiska utomhusläger där man varken tilldelades mat eller dryck … och sålunda svalt ihjäl inom loppet av några veckor!

En av alla tiders värsta krigsförbrytelser!

Som jämförelse kan tilläggas att 99 procent av alla amerikanska krigsfångar under tysk kontroll återvände hem igen till sina familjer i USA. Man undrar då vilka det var som var de verkliga monstren — tyskarna eller de allierade hjältarna?

Svaret är uppebart. Ett barn inser att monstren var våra älskade hjältar från USA och England, inte de nobla tyskarna.

Tanken var att man skulle utrota hela det tyska folket efter kriget, för att på så vis bli av med dem och deras upproriska sinnelag en gång för alla. Här kan vi med rätta snacka om The Final Solution.

Utrotningen började i öster under Stalins ledning. De sovjetiska horderna tömde hela det tyska Östpreussen på folk : fem miljoner tyskar drevs ut eller slogs ihjäl, men inte innan man hunnit våldta alla kvinnor — unga som gamla, från 8 år (ibland yngre ändå!) till 88!

Monstermänniskor som H. Morgenthau (Roosevelts chef och den som bestämde) och T. N. Kaufmann (som skrev den fruktansvärda hat-boken Germany must perish redan 1941) föreslog bl.a att man skulle bomba hela Tyskland med biologiska stridsmedel innehållande mjältbrand, för att på så vis snabbt och enkelt få död på allt levande i landet.

Ett annat förslag var att ta död på så många som möjligt genom svält för att sedan sterilisera de överlevande så att inga nya tyskar kunde födas. Men räknade med att på detta vis bli av med alla världens tyskar på som mest 40-50 år! — totalt folkmord på 80 miljoner tyskar om det genomförts fullt ut!

Men listan på alla de djävulskheter som man hade planerat för de tyska människorna är så lång att det inte ryms i detta inlägg. Läs därför själva mer om saken i detta inlägg från Jeff Rense hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s