Kemisk falsk flagg-attack mot Syrien

Att israel-alliansen vägrar ge upp när det gäller Syrien, och det så hett efterlängtade storkriget man vill dra igång där, framgår allt klarare för varje dag som går, särskilt nu efter den senaste s.k. kemiska attacken på civila — en attack som tveklöst är en s.k. falsk flagg attack, utförd av just nämnda allians för att få omvärldens välsignelse att börja bomba Syrien sönder och samman.

Man försöker i detta nu frenetiskt att stämpla Assads regering som boven i dramat, och marionettledarna i USA och Storbritannien kräver nu mer eller mindre att Syrien måste attackeras med den fulla kraft som Natos styrkor besitter — allt för att skydda civilbefolkningen undan den så väldans grymme diktatorn Assad såklart!

Det sjuka i sammanhanget är dock att det är de självutnämnda beskyddarna av det syriska folket, d.v.s. israel-alliansen, som utfört den kemiska attacken på Syrien — inte Assads styrkor!

Ett barn inser att så är fallet, för varför skulle Assads styrkor använda kemiska vapen mot sina egna när man vet att israel-alliansen då kommer att attackera landet? Det är totalt ologiskt handlade av Assad och således totalt uteslutet att hans styrkor ens skulle överväga att använda kemiska stridsmedel.

Det är ungefär som om en skicklig schackspelare mitt under ett parti mot en jämngod spelare, där han har läget under kontroll, plötsligt skulle få för sig att kasta bort sin dam och sedan välja att spela vidare som vanligt! Att göra sig av med damen på detta vis innebär ju att partiet är förlorat!

Ingen i Assads krets skulle m.a.o. få för sig att använda kemiska stridsmedel i kriget mot de s.k. rebellerna, eftersom man vet att ett sådant handlande från deras del tveklöst hade inneburit en intervention av Nato!

Israel-alliansen mördar alltså syrier … för att få klartecken att gå in och rädda syrier undan Assads så väldans grymma regering! Ändamålen helgar således medlen.

Något vi måste förstå i sammanhanget är följande : Krig är oerhört svåra att starta nuförtiden, eftersom ingen normalt funtad människa vill ha krig. Man måste därför alltid använda sig av intriger, lögner och propaganda för att dra igång nya krig — och detta är vad som nu har skett i Syrien.

Tack och lov så har den noble Assad och det syriska folket stöd från Ryssland och Kina och den stora majoriten människor världen över. I USA så är för övrigt bortåt 90 procent av befolkningen totalt emot att man skall gå in i Syrien.

Nu förstår vi bättre varför israel-alliansen behöver använda s.k. falsk flagg-attacker, för utan dessa så blir det inga nya krig startade! Faktum!

Trots detta så har vi alltså krigshetsare som de båda judasgetterna Obama (fredspristagaren!) och Cameron som till varje pris vill gå in i Syrien och börja mörda så mycket man bara kan, så snart som möjligt … och så snart man kan så vill man sedan attackera Iran och bomba landet tillbaka till stenåldern.

4 svar till “Kemisk falsk flagg-attack mot Syrien

  1. Ping: USA:s angreppskrig mot Syrien | Anders Romelsjö på jinge.se

  2. Ping: Angreppet på Syrien har inget att göra med kemiska vapen! | Anders Romelsjö på jinge.se

  3. Ping: Protestera vid Obamas besök i Sverige! | Anders Romelsjö på jinge.se

  4. Anledningen till att jag låtit så många pingbacks läggas in här från en och samma hemsida beror på att inläggen är läsvärda. Intressant är f.ö. att läsa om alla de krigsförbrytelser den otäcka svarta lilla marionettpresidenten Obama gjort sig skyldig till … så här långt. Mer lär det bli framöver. Var så säkra. Obama befinner sig i detta nu i Stockholm med hela sitt gigantiska följe, inklusive hundratals av säkerligen till tänderna beväpnade CIA-agenter. Endast en enda av krigsförbrytelserna Obama gjort sig skyldig till borde vara nog för att med omedelbar verkan — inte bara ta ifrån honom Fredspriset — utan även att avsätta honom och ställa honom till svars för brott mot mänskligheten. Och kanske är detta orsaken till att han kommer hit med en mindre armé i släptåg? Man fruktar kanske att man kommer att fängsla honom här annars, något som säkert hade kunnat ske om året nu vore 1973 istället för 2013. Obama är en gangster, bedragare och mördare. Han är galjonsfiguren för världens idag överlägset mäktigaste terroristorganisation : USA/EU/Israel-alliansen. Och precis som en galjonsfigur i fören av ett skepp, som endast är en vacker träskulptur, så är han totalt utan makt. Det hela är ett skådespel för de neddummade massorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s