Varför startade Andra Världskriget?

Ja varför startade Andra Världskriget egentligen? Tyskarna ville absolut inte starta något krig — allt man ville var att råda över sitt eget land och sköta sin egen ekonomi. Tyskarna ville vidare leva i fred och, inte helt oviktigt, i frihet!

Och däri finna vi svaret på gåtan om varför Andra Världskriget startade, för det är nämligen en dödssynd att vilja råda över sig själv, sin ekonomi och att önska leva i fred och frihet; för om så finge ske så innebure det slutet på den internationella bankgangsterismen — den mest ondskefulla rörelse världen någonsin skådat.

För om ett land tar tillbaka kontrollen över den egna ekonomin och de egna bankerna så kommer välståndet mycket snabbt att öka på ett dramatiskt vis, och detta var vad som skedde i Tyskland fr.o.m. 1933 och framåt — när man på några få år gick från total misär och miljontals arbetslösa till ekonomiskt välstånd med mer eller mindre inga arbetslösa alls.

Världens länder följde med häpnad utvecklingen i Tyskland — ett land som blott några år tidigare varit bankrutt framstod plötsligt som ett lysande exempel på vad som kunde ske om man toge itu med den ekonomiska brottslighet som det internationella bankväsendet utgjorde (och alltjämt utgör idag).

2 svar till “Varför startade Andra Världskriget?

  1. Har du möjligen litteratur i ämnet första och andra världskriget att tipsa om? Där vi får läsa det vi inte fick läsa i skolan, som till exempel polska gränslöpare mellan krigen, fredliga förhandlingsförslag och så vidare? Vore även trevligt med en källförteckning gällande material som står att finna via internet. Det är riktigt intressant att läsa det du skriver och alternativa händelseförlopp till vad vi – som ätit oss feta på Bonnier- och statligserverad skåpmat sedan barnsben – ”vet” är vedertagna faktum.
    Att studera detta djupare och även ha ”rumsrena” källor att hänvisa till, i den mån det är möjligt, när man vidareutbildar vore guld värt!
    I första hand önskar jag material på svenska, så långt det är möjligt.

  2. Känner inte till om det finns något av värde utgivet på svenska, speciellt som bonniers och fränder kontrollerar de svenska bokförlagen. Juri Linas böcker uppskattas dock av många och dessa är ju skrivna på svenska. Jeff Rense hemsida är en bra utgångspunkt för s.k. alternativa nyheter och vidare studier, eftersom han har mängder med länkar till alla möjliga olika revisionister, typ Eustace Mullins och Michael Hoffman, två personer som man f.ö. bör kolla upp på You Tube.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s