Häxan Tymosjenko vill döda alla ryssar i Ukraina!

Ibland kan man inte tro sina egna öron, som idag när man på Russia Todays hemsida lade upp videon ovan, där förra ukrainska premiärminstern Julia Tymosjenko i ett telefonsamtal säger att hon vill döda samtliga åtta miljoner ryssar boende i Ukraina — med kärnvapen! Man fattar nu lite bättre vad det är för figurer som döljer sig bakom kuppen i Kiev. Det handlar inte om människor utan om demoner! Det kommer nu även att bli intressant att se om häxan Tymosjenkos avskyvärda hatbrott mot Ryssland och dess folk kommer att begravas som nyhet i media, eller ges förstasidesstatus som den världsnyhet det är? EN sak är säker hade Vladimir Putin sagt att han ville döda en enda person i Ukraina så hade vi alla vetat om det minuterna senare.

3 svar till “Häxan Tymosjenko vill döda alla ryssar i Ukraina!

  1. Varning för propaganda i denna konflikt där det inte existerar någon fri press som kan sprida fakta och granska makten. Vi måste vara skeptiska till det mesta som påstås.

  2. Den övervägande delen av renodlad propaganda kommer dock tveklöst från Väst. Har följt RT under flera år och finner den sajten synnerligen trovärdig. I fallet Tymosjenko och hennes utspel i videon ovan så har hon öppet erkänt att allt hon där säger är sant — utom när det gäller hennes önskan att döda alla ryssar i Ukraina med kärnvapen. I vilket fall som helst så är hennes politiska karriär nu säkerligen över. Tror knappast hon kan få en topp-position i Ukraina nu. De åtta miljonerna av rysk härkomst lär säkerligen aldrig acceptera denna avskyvärda häxa. Att häxan är sinnessjuk ser man f.ö. på henne och hennes blonderade hår.

  3. Ni kan inte tro hur stark fascismen mot Ryssar i Ukraina är!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s