Attacken på Ryssland trappas upp!

Lögnerna och propagandan som media spyr i fallet Ukraina vet inga gränser. De amerikanska demonpolitikerna — ja det handlar här om demoner, inte människor! — försöker nu föra oss alla bakom ljuset för att sedan kunna dra igång ett helveteskrig med Ryssland, ett krig där kärnvapen mycket väl kan komma att användas av båda sidor!

Så vad är det för s.k. människor som är beredda att ta dessa risker i USA (och EU), och varför bryr man sig så mycket om Ukraina och befolkningen där att man är beredda att riskera ett kärnvapenkrig där ens egna hemland kan komma att läggas i ruiner?

Varför tar man inte en dialog med Vladimir Putin och löser konflikten som normala människor hade gjort?

Svaren på dessa frågor är helt enkelt att politikerna i USA, med Kerry och Obama i spetsen, inte är människor utan demoner! — eller åtminstone så står dessa s.k. människor nu under mer eller mindre totalt demoniskt inflytande.

Alla insatta i situationen i Ukraina vet om att Putin och hans närmaste medarbetare, som Lavrov och Medvedev, inte vill att ett krig skall dras igång, allra minst med broderfolket i Ukraina. Alla insatta i saken vet att ryssarna söker en fredlig lösning.

Men det handlar inte om Ukraina, utan om Ryssland. Ty det är Ryssland som är problemet för Israel-alliansen, något som beror på att ryssarna under Putin nu själva sköter om hemlandet sitt.

Man är alltså inte EU-slavar som övriga Europa numera är. Att ryssarna nu även alltmer börjar bryta sig loss ur det ekonomiska system som de internationella storbanksägarna kontrollerar är vad det hela egentligen handlar om.

Och att man vidare har sin egen internationella nyhetskanal, Russia Today (eller RT som den numera oftast kallas), är ett annat skäl till att hatkampanjen mot Ryssland nu har trappats upp.

Vi måste inse att över 90 procent av världens media ägs av ett mycket litet antal personer och organisationer, vilka samtliga är i Israel-alliansens händer.

Man har därför framtills helt nyligen kunnat kontrollera nyheterna världen över, utan att någon anade ugglor i mossen. Men med RT så har läget nu på ett dramatiskt vis förändrats i världen, och detta kan inte de anti-kristna rysshatarna längre acceptera, eftersom deras djävulska lögner nu blir avslöjade av RT varje dag.

Ryssarna har nu i princip försatt sig i samma situation som tyskarna befann sig i 1933, d.v.s. i en situation där man själva dikterar vilkoren när det gäller politik, själva sköter om nyhetssändningarna och själva kontrollerar sina egna banker!

Och detta kan inte till-låtas från bankgangsterhåll, för om så finge ske i Ryssland så hade snart alla andra länder — världen över! — följt ryssarnas goda exempel, något som då strax hade medfört bankgangsterismens totala undergång!

Vi förstår nu bättre vad som är i görningen. Vi fattar nu lite bättre varför Israel-alliansen driver på sina marionettpolitiker i USA i denna hatkampanj mot Ryssland!

Människorna i Ukraina skiter dessa monster högakningsfullt i! Ha detta klart för er, kära läsare. Faktum är att man är beredda att lägga hela Europa och USA i ruiner och låta hundratals miljoner människor dö … för att förhindra att Ryssland växer sig än starkare.

Vi måste därför nu hålla den noble president Putin i våra böner, för att på så vis göra det lilla vi kan för att stoppa satan och hans folk från att sätta sina djävulska planer i verket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s