Attacken på FIFA och Blatter är en attack på Ryssland och Putin!

Attacken på FIFA och Sepp Blatter handlar inte om korruption och muthärvor, för dessa har man känt till i många års tid, utan att bry sig — utan om att ta ifrån Ryssland Fotbolls VM 2018!

Blatter är dock en stor Putinvän och tänker inte försöka ta ifrån ryssarna VM, något som nu gör att man även försöker få bort honom från FIFAs ledning. UEFA hotar t.o.m. att bojkotta VM i Ryssland om inte Blatter avgår.

Det handlar alltså inte om vare sig fotboll eller Blatter … utan om Ryssland! Man är ju beredda att ta ifrån alla européer en VM-fest, bara för att sabotera för Ryssland.

Vi gör nu även klokt i att titta på tidpunkten för denna regelvidriga attack på Blatter och FIFA — dagen innan han skall omväljas som FIFA-president! Snacka om välplanerad aktion/kupp!

Ryssland och Vladimir Putin är Washingtonregimen/israelalliansens stora hatobjekt, och man gör sedan många år tillbaka allt man kan för att ta kål dem fullständigt och totalt. Faktum!

Putin är för rättrådig och godhjärtad för satan och hans folks smak, och vad gäller Ryssland så är det nu alldeles för stort och mäktigt för att få fortleva som en homogen nation, då dess styrka nu hotar den internationella bankgangsterismen.

Det hela är en fråga om ekonomi och dem som äger det internationella bankväsendet, ty detta folk — med dess kriminella aktiviter världen över! — är nu allvarligt hotat av den nya politiska och ekonomiska supermakten Ryssland, inte minst p.g.a. det rysk-kinesiska samarbetet som lagt käppar i hjulen för dem när det gäller de pågående ”projekten” i Syrien, Iran och Ukraina. Samtliga tre projekt skulle enligt planerna varit slutförda sedan länge.

Putin måste därför störtas, hans hemland krossas och styckas upp i mindre enheter för att därefter fyllas på med folk från alla jordens hörn och kanter, och ju mindre lika oss vita kristna européer inkommarna är … desto bättre! — allt för att krossa den homogena enhet som en fri suverän nation innebär. Ty fria homogena nationer är det värsta satan och hans folk vet.

Något få insett är att världen idag befinner sig i krig — ett krig mellan den anti-kristna israelalliansen och det kristna Ryssland. Att man ännu inte låtit militären träda in i handlingarna förtar inte allvaret ur den prekära situation vi alla nu befinna oss i. Alla som läst Sun Tzus bok vet att den högsta formen av krigskonst är när man besegrar fienden utan att blanda in militären, och detta är vad man nu försöker sig på mot Ryssland.

Sverige och övriga EU-länder blev f.ö. besegrade på exakt detta vis: vi trodde dåraktigt att vi självmant valde att gå med i EU, när sanningen istället var den att vi blev besegrade i ett krig som övergick våra små förstånd. Vi gav självmant bort oss själva och vårt hemland till en för oss totalt okänd fiende, israelalliansen, och nu är vi så grundligt besegrade att vi inget längre bestämmer överhuvudtaget.

Men man nöjde sig inte med att ta ifrån oss allt vi ägde, nej, man är inte nöjda förrän vi är utrotade, och därför så fylls Sverige på med hundra tusen nya utomeuropeiska flyktingar varje år.

Samma öde väntar Ryssland om satans folk vinner det pågående kriget mot denna gudsfruktiga nation, något man vet om i vårt stora grannland i öster — ett grannland som är synnerligen välvilligt inställt till oss. Man vill oss väl och inget ont. Ryssarna är våra vänner, d.v.s. raka motsatsen till det som svenska skitmedia spyr ut om Putin och Ryssland varje dag.

Situationen för oss är allt annat än angenäm, för nu pratas det även en hel del om att Sverige ska gå med i Nato, kanske redan inom ett år! Vi skall alltså nu dras in i konflikten med Ryssland — mot vår vilja och utan att få rösta om saken! — ett land som vill oss väl och vi inget har att frukta från, bara för att täppa till den svaga punkten i Natomuren som Sverige utgör i Östersjön.

Som vi nu inser så handlar FIFA-härvan inte om det som media lurar oss att tro utan om något helt annat. Det hela är en attack på Ryssland och har inget som helst med fotboll att göra.

Läs gärna denna superba artikel om dagens demoniska attack på FIFA och Ryssland!

4 svar till “Attacken på FIFA och Blatter är en attack på Ryssland och Putin!

 1. Lars Lindeberg

  Det finns inget fräckare än judar, de tog sig in i Sverige trots förbud genom att falskt konvertera till kristendomen!
  Nu efter 100 år är de färdiga att förstöra oss fullständigt!
  Juden måste stoppas!
  Vi börjar med judarna Bonniers som har gjort störst skada!

  https://bonnierhotet.wordpress.com/

  Bonniers kommer till Sverige

  Så sent som i början av 1800-talet förbjöds judar att komma till Sverige. Det fanns tydliga direktiv om att de inte fick släppas in. Innan dess hade ett mindre antal judar kommit till Sverige, men den invandringen var inte särskilt uppskattad av någon grupp i samhället. De ville inte assimilera sig utan arbetade för att gynna sin egen folkgrupp och än idag finns det judar som är besläktade med judar som invandrade för 200 år sedan och fortfarande ser sig mer som judar än som svenskar. De arbetar också huvudsakligen för Israel, inte för Sverige, trots att deras släkt bott här i flera generationer.

  När Bonniers förfader Gutkind Hirschel flyttade från Tyskland till Danmark 1801 hade det svenska samhället inget till övers för denna främmande stam. År 1806 införde vi ett förbud mot att släppa in judar i landet eftersom de fåtaliga som redan fanns här hade blivit en påfrestning som ytterst få medborgare uppskattade. Gutkund bytte namn till Gerhard Bonnier och etablerade sig som bokhandlare i Köpenhamn.

  Förbudet mot invandring av judar tycks ha upphävts senare då Gerhards äldste son Adolf flyttade till Göteborg för att bilda en filial i familjeföretaget. Han öppnade ett bibliotek först i Göteborg och sedan även i Stockholm där han också startade ett förlag. Adolf fick sedan sällskap av bröderna David Felix och Albert som flyttade till Stockholm för att hjälpa till att bygga upp företaget.

  På ytan såg det helt oförargligt ut. Någon invandrar och startar ett företag. Men bakom denna företagskonstellation fanns redan från början ett etniskt nätverk av askenazijudar som var lojala enbart till sin egen stam, inte till svenskarna. Fransmän, holländare eller andra vita invandrare uppgår i regel i det nya värdlandets befolkning eftersom de är så kulturellt och etniskt lika, men den judiska bakgrunden är mer avvikande. Judarna är ofta så etnocentriska att slitningar ofta uppstår när de försöker påverka värdlandets politik till sin fördel. De är judar och arbetar för judiska intressen i första hand. Deras etniska medvetenhet är större än hos något annat folk. Om andra folk visar samma medvetenhet kallas det rasism.

  Bonniers är en mardröm för Sverige

  Bonniers expansion i Sverige är en utdragen mardröm för det svenska samhället. En vanlig bonde visste att en främmande stam som höll ihop i vårt land – mot oss svenskar – inte skulle medföra något gott. Vi var ett svenskt land utan några som helst erfarenheter av hur etnisk eller politisk infiltration fungerar. Vi var naiva och trodde gott om alla. I jämförelse med vilket land som helst var Sverige ett fantastiskt land, vi låg alltid steget före oavsett vad det gällde och oavsett vilken tid vi befann oss i. När världen öppnade sig 1960 var Sverige ett etniskt homogent land, ett av världens mest välmående länder. Allt detta på grund av gemensamma rötter och en gemensam historia som höll oss samman. I jämförelse med de flesta andra folk har svenskarna varit ett folk av god kvalitet.

 2. Intressant läsning om bonniers och deras medkumpaner, Lars. Jag har ju, som jag tidigare nämnt, skrivit ett par inlägg om denna otäcka oligarkfamilj och dess oheliga makt över oss alla. Ingen har valt dem att bestämma över oss. Vi har inte röstat om saken. Nej, denna rätt har man helt sonika givit sig själva, och denna rätt kommer man aldrig frivilligt ge ifrån sig, för utan den så faller hela deras imperium samman som ett korthus. I ett land som Sverige, som officiellt är en demokrati, så har alltså en liten icke-svensk familj införskaffat sig sågottsom total makt över media. Det behövs nu revolutionära reformer, inte bara i Sverige, utan i hela Europa, där dessa mörkervarelser fråntas kontrollen över media. Sättet att gå tillväga på, för att bli av med ohyran, kan vi se fina exempel på i Ryssland, för där tar man sakta men säkert tillbaka kontrollen från dessa femtekolonnare och nationsförstörare; och så här långt så har ryssarnas goda arbete lyckats synnerligen väl. Att så verkligen är fallet kan alla någorlunda vakna och godhjärtade människor se klart numera, inte minst i den pågående hatkampanjen mot Vladimir Putin, Ryssland och allt ryskt. Att fienden vi alla — alla världens sanna människor under Gud — nu har är en formidabel sådan får inte bortses ifrån. Hydran har tusen huvuden och än fler tentakler, de flesta fullt synliga för dem av oss som har ögon att se med. Alla världens länder är infekterade av dess gift, i olika hög grad naturligtvis. Ett praktexempel på satans hantlangares målmedvetenhet och finurlighet, kombinerad med ren och skär ondska, ser vi hur klart som helst idag i fallet med FIFA. Blatter har ju nu deklarerat att han kommer att avgå, och från UEFA-håll så har man redan förklarat att man tänker börja undersöka hur Ryssland kunde få Fotbolls VM 2018. Man ämnar nu således att göra allt man kan för att ta ifrån ryssarna VM, något som förtjänar att påpekas ånyo. Tyvärr så är folk överlag så väck att man inte kan se vad det är som verkligen pågår. Man tror till fullo att FIFA-härvan handlar om fotboll, när den enbart handlar om att störta Putin och krossa Ryssland … innan hela världen samlar sig samman och skickar tillbaka satans folk ned i helvetet igen där man hör hemma. Ryssarna måste alltså stoppas nu … innan världens övriga nationer börjar inse vad som pågår och vidare får kraft nog att själva ta itu med allas vårt gemensamma problem…

 3. Lars Lindeberg

  Klockan är fem i tolv när det gäller att vidta åtgärder mot judarna! Utmärkande för dem är deras väldokumenterade hat mot Sverige och svenskarna ända sedan de tog sig illegalt in i landet! Deras hat kan jämföras med juden Robban Arshbergs hat mot svenskarna som är enormt!
  Bonnierjudarna har även fått in Åke Bonnier som Biskop i Svenska kyrkan som håller på att judaisera Svenska kyrkan inifrån!
  Ärendet hastar och åtgärder måste vidtas snarast!
  Jag anmäler mig som frivillig att hjälpa till med uppgiften!
  Som måste lösas en gång för alla!

 4. Den svenska kyrkan är redan judaiserad och sataniserad till sådan grad att den ej längre är en kristen kyrka, utan nu istället ett redskap i händerna på ”våra” korrumperade politiker och deras agenda. Finns det f.ö. en enda svensk präst kvar som öppet tar avstånd från s.k. samkönade äktenskap? Tror inte det. Kyrkan är idag således inte längre ett Guds tempel, utan ett tillhåll för anti-kristna och anti-svenska krafter och har nu som huvuduppgift att sprida statens propaganda till församlingarna landet runt. Kyrkans totala undergång är nu nära förestående. Därefter så kommer alla dess tillgångar att säljas ut — skog, mark, byggnader, kyrksilvret, ja rubbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s