Cumbre Vieja och anledningen till att Ryssland redan vunnit Tredje Världskriget

Cumbre Vieja

I den alltmer eskalerande konflikten mellan det av israelalliansen kontrollerade Väst och det kristna Ryssland, som många befarar kan komma att resultera i öppet krig, vilket då lär utvecklas till ett tredje världskrig, så finns det tydligen en avgörande detalj som gör att ryssarna inte kan förlora detta krig: Cumbre Vieja.

Cumbre Vieja är ett vulkanområde på ön La Palma, Kanarieörna, och allt som ryssarna behöver göra för att segra över den ondskefulla alliansen just omnämnd är att detonera en eller ett par rejäla bomber vid Cumbre Vieja för att orsaka en mer eller mindre total kollaps av La Palmas södra del, något som då kommer att resultera i att ett par miljoner ton av en över en mil lång bergsida rasar ned i havet, något som då ger upphov till en megatsunami vilken på en 6-7 timmar rusar över Atlanten och där med full kraft av vågor på 30-200 meters höjd slår ut hela den amerikanska östkusten och dess stora städer, inklusive New York, Washington och Miami.

Men vad värre är är det faktum att samtliga kärnkraftverk — ett femtiotal, alla minst 30 år gamla och liggandes vid kusten — kommer att slås ut, och dessa kommer då att vart och ett bli ett nytt Fukushima som i tusentals år framåt kommer att sprida ut radioaktivt vatten rakt ut i Atlanten — en atlant som således kommer att vara död inom några få år.

Hela den amerikanska östkusten kommer således, om Cumbre Vieja slås ut, att bli obeboelig för generationer framåt och miljoner människor kommer att dö så snart som megatsunamin slår in över fastlandet. Tiotals miljoner fler kommer att dö pga radioaktiv strålning, hungersnöd och allmän anarki under de nästkommande åren. USA som nation kommer då, om Cumbre Vieja slås ut, att vara slut för evigt.

Men det slutar inte där, för megatsunamin kommer även att dra in över Europa: från Spanien i söder ända upp till Island i norr, och samtliga vid kusten liggande kärnkraftverk, inte minst i Frankrike och England, kommer att röna samma öde som dem i USA. Hela atlantområdet i Europa kommer därför att bli obeboeligt för tid och evighet, för precis som i Fukushima (den värsta miljökatastrofen i mänsklighetens historia … så här långt) så finns det idag inget sätt som man kan ta itu med havererade kärnreaktorer vid havet.

Som vi nu förstår så finns det inget vis som USA/EU/israelalliansen kan vinna ett krig mot … inte bara Ryssland, utan valfritt annat land som innehar kärnvapen, eftersom man i slutändan alltid kommer att bli totalt ödelagda själva när Cumbre Vieja slås ut.

Jag hörde f.ö. själv först talas om Cumbre Vieja för en tio-tolv år sedan när jag såg någon dokumentär på TV om La Palma där man ingående förklarade att det bara var en tidsfråga innan hela den utsatta vulkansidan vid Cumbre Vieja skulle störta samman i havet och orsaka en megatsunamni vars like ingen tidigare sett maken till.

Men nu ingår alltså Cumbre Vieja som vapen mot israelalliansen av alla deras fiender, och därför hålls ön under uppsikt av alla inblandade parter dygnet runt, och detta gör vi alla nu klokt i att begrunda, särskilt i tider som dessa när hatet mot Ryssland och Kina hetsas upp alltmer för varje dag som går. Att Sverige sedan kommer att tvingas med i Nato gör vår situation alltmer prekär, eftersom motståndet då minskar vad gäller ett kommande totalgalet storkrig mot Ryssland och vår egen då strax påföljande totala undergång.

Vill vi verkligen gå med i den judiska Rothschildsfamiljens privata armé, Nato, och på så vis riskera att hela vårt hemland ödeläggs? Är det inte långt bättre att vi bibehåller vår vänskapliga relation till Ryssland, ett land där svenskar i alla tider beundrats, inte minst tack vare att det var svenska vikingar under Rurik från Roslagen som grundade deras kungahus för tolv hundra år sedan och sedan även kristnade landet 100 år senare tack vare St Helga och St Waldemar? Tyvärr så finns det inte mycket kvar att beundra vad gäller de en gång så nobla svenskarna, vilka nu sålt sina själar till satan och hans folk. Tyvärr.

10 svar till “Cumbre Vieja och anledningen till att Ryssland redan vunnit Tredje Världskriget

 1. Jo det blir en katastrof utan dess like oavsett om vulkanön bombas eller utlöser sig själv. Jag känner till faran. Men jag har faktiskt inte tänkt på att ön skulle kunna användas som vapen. Å andra sidan tvivlar jag på att ryssarna skulle smälla av bomber för att starta en sådan katastrof.

  /Skvitt

 2. Man, dvs. ryssar, nordkoreaner, kineser, indier, pakistanier eller andra som ev. har kärnvapen, kommer naturligtvis inte att spränga Cumbre Vieja utan anledning, men om man blir hotade till sådan grad att man fruktar det egna landets undergång, så finns alla möjligheter att man genomför en s.k. preemptiv strike på Cumbre Vieja. Man kan även tänka sig att den s.k. Väst-alliansen attackerar Ryssland med full kraft och att ryssarna då väljer att hämnas genom att slå ut Cumbre Vieja, trots att man i princip inget har att vinna på saken i.o.m. att det egna landet redan är totalförstört. Personligen så tvivlar jag på att Putin skulle ödelägga hela Atlanten och Väst när hans eget land ligger i ruiner. Han skulle nog som den kristne man han är välja att låta nåd gå före rätt. Men om han inte längre innehar makten, utan har blivit avsatt genom en statskupp, så kommer tveklöst Cumbre Vieja att slås ut, kanske t.o.m. preemptivt, ungefär som tyskarna försökte slå ut Sovjet 1941 i Operation Barbarossa innan sovjeterna invaderade Västeuropa, något Stalin tänkte göra. Det gick nästan vägen för tyskarna då. Det talas f.ö. tyst om Cumbre Vieja, för att inte skrämma upp folk i onödan. Det är vidare alltid god business att känna till en hotbild samtidigt som folk i gemen inget vet, inte minst med tanke på att om Cumbre Vieja slås ut så blir hela det nordliga atlantområdet obeboeligt under lång tid framöver, något som då tvingar överlevarna att röra sig söderut, mot Sydamerika, Australien och södra Afrika. Att känna till detta ev. scenario i förväg medför således att man redan nu kan köpa upp mark i dessa områden till låga priser, något som tydligen även redan pågår.

  Tack, Eaqhan, för att du tog dig tid att posta två riktigt bra videos om La Palmas kommande sammanbrott. Den sista illustrerar på ett mycket bra vis vad det hela handlar om när Cumbre Vieja kollapsar nästa gång.

 3. Nu är.det ju inte 30-100m vågor som slår mot usa utan 10-30m. Storbritannien får 10-20, vilket inte ens är särskilt ovanligt under höst/vårstormarna. Ryssland förklarar alltså krig mot varenda land med en atlantkust + Nato + alla dessa länders allierade. Inte ens Putin är så korkad. Eller vänta…

  Skulle inte förvåna om Kina bestämmer sig för att ta för sig av östra Ryssland om ryssarna nånsin får en knäpp och drar igång nåt. Krig på två fronter brukar sällan gå så bra för aggressorn.

 4. Erik, det finns alltför många variabler för att med säkerhet kunna fastställa hur höga vågorna blir — som hur stor del av La Palmas bergsidor som rasar ned i havet och i vilket skick dessa rasar. En sak är dock säker: det blir en megatsunami, och som du säkert minns från TV-bilderna från Thailand och Indonesien så var inte ”vågen” så särskilt hög när den drog in över land — ofta inte högre än en tre-fyra meter, om ens det. Problemet är att det inte handlar om vanliga vågor, vilka bara försvinner i intet när de når strand, utan om en tsunami som trycker på bakifrån med fruktansvärd kraft. M.a.o. så räcker även en ”blott” tio meter hög tsunami mer än väl till att forcera sig fram flera mil över flackt inland. Även Holland ligger pga detta mindre bra till och riskerar att översvämmas och mosas totalt av det som du menar är en liten vanlig svensk höstvåg. I slutändan är det dock inte hur hög ”vågen” blir som är problemet, utan att USA:s samtliga kärnkraftverk längs kusten slås ut. Detta med Cumbre Vieja är inget skämt, utan ett reellt hot mot oss alla. Cumbre Vieja är trumfkortet som alla USA-alliansens fiender, dvs hela den sanna fria världen (dvs inte här i EU-diktaturen), har i rockärmen, och detta känner man till på båda sidor.

 5. Människor spår – men verkligheten rår.

 6. Isis (israeli secret intelligence service) kommer naturligtvis inte att attackera Cumbre Vieja, eftersom man inte vill utplåna sitt (israelalliansens) egna territorium, dvs. hela västvärlden. Isis huvuduppgift är ju att destabilisera Mellanöstern för att stärka israels ställning där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s